abasiyanik Lovely_00 kocam da beni soba niyetine kullanıyor 😂aşırı sıcağım ona rağmen yorgana sarılır uyurum
Etipetito perimasali802_ vala çok kavgamız oluyo bu yüzden bazen sabaha karşı kalkar pencereleri kapatır yazın ortasında hava serinliyor diye cinnet geçirtiyor bana😂😂
perimasali802_ Etipetito 😂kiz Türkiye soğuk bacim pencere açılmasını birak kapıyı açınca soğuk vuruyor Sen yurtdışında misin
Neselibiri perimasali802_ aynen valla o gülme krizine yatmadan bi defa girilecek yoksa uykum kaçar 🤣🤣
Etipetito perimasali802_ yok kız Türkiyedeyim diyorum ya yazın ortasında yapar şimdi yapmasın zaten kıçımız donar😂
Lovely_00 abasiyanik benim kocam kışlık valla sarılıyor ya doğalgaza bile gerek yok yazın ince bir pikeyle bile uyuyamam hele ki eşimin satılmasını asla istemem kışı bekle diyorum 😆
Etipetito abasiyanik Benim eşimde öyle ya çok sıcaktır ama yine de üşüyo hep çok merak ediyorum nedenn?😂
derin_ perimasali802_ vallahi şaka yaptım 😅yazın sıcaktan yanarım,, kışın soğuktan donarım.. Baharda gül açarım,, sonbaharda sararırım🙂↔️ Eşim de aynı yazın sıcak kışın soğuk 😅gtmüz donuyor soğuktan 🥶