kalpkirintilari perimasali802_ Benim de tenim hep buz gibi olur yaz kış hep soğuktur vücudum😂Eşim bazen dalgasına seks öncesi söyler götünü ısıt da gel😂
perimasali802_ mca bizde tam olarak böyleyiz asla ortmez üstünü ki o kadar teni sıcak ben ise resmen dönüyorum sarılıyorum ona böcek gibi yapışıyorum 🤣
perimasali802_ Kaymakliibaal sana sarilmasinin artik bahanesi olamaz 😅usuduyunde sarılması yeter sana 😂🔥
Neselibiri perimasali802_ yazın o kadar değil ama sıcaklık biraz düşsün hemen ayaklarım üşümeye başlar. Senin yazın da mı soğuk oluyor
nesli123 Esim sıcak ben donarım hep hatta bazen telefona daldiginda bı anda dokunur elktrik gibi carparim onu hahahah 😂
perimasali802_ Kaymakliibaal ahaha 😂 imkansız yatağa en fazla bağlayabilirsin 😅😅 Temas çok önemli zaten dokununca bile insanın içi ürperiyor resmen 🔥🔥
perimasali802_ Neselibiri evt ya, bacaklarım vs olsun soğuk boyle sadece yazin sıcaklık artarsa o şekil sicak olurum obur türlü hep tenim soğuk benim ve buda eşimi cezbediyor Kansızlık var bnde bazen vücudum da morarir
Neselibiri perimasali802_ biz hemen hemen aynıyız o zamn ama benim eşim pek memnun değil ya ayaklarından çok huylanır o yüzden ayaklarını kaçırır hemen ama ben inadına ayaklarımı sokarım onunkilerin yanına didişir dururuz 😂ha kansızlıktan o zamn seninki