Bubenimoykumm Güzel Kızlara selam olsun 🥰 Alışverişi sevmeyen yoktur. Sizler neler alacaksınız? Şöyle süper ütüm var kesin almalsıın dediğiniz ortalama bir ütü önerirseniz de çok mutlu olurum. Haydi çayını alan gelsin 🧐
perimasali802_ Bubenimoykumm Nedense indirim olan günlerde ya param yok yada olanı harcamış oluyorum yine olduğu gibi yok 😥😅 Ne kadar bahtsız biriyim yaaa😬🤦
abasiyanik Bubenimoykumm sepetim ürün dolu ama alacak param yok🤣 kocamı nasıl keklesem diye düşünüyorum. Maddi özgürlüğü olan arkadaşlara selam olsun.
Zamansiz_ perimasali802_ aa bu beennnn🥲 Girerim bi yere ya butcemi asar yada alicak keyfim olmaz sonra da bin Pisman olurum🥲🦦
etoile dertlimommy aynısı bende de var ama süper mi tam bilemedim ama iyidir tek bir ayarda kullanıyorum ondan mı farkedemedim acaba
belladonna Bubenimoykumm Ben phılıps kazanlı ütü kullanıyorum memnunum. Bu ay o kadar çok şey aldım ki bir an evvel şu ay bitsin istiyorum
Bubenimoykumm belladonna güle güle kullan canım aldıklarını. Kazanlı almak istemiyorum çok fazla ütüm olmuyor.
lgrth Bubenimoykumm almak istediğim o kadar çok şey var ki nemlendirici çanta halı süpürge tv kahve makinesi hepsi favori de sepette ama bil bakalım ne yok 🤣🤣🤣