MelissaP Canlarım selam, hadi herkes toplansın biraz sohbet edelim Eşlerinizle ya da sevgilinizle isteklerinizi dile getiriyor musunuz yoksa çekiniyor musunuz genelde? Bu her konuda olabilir genel ya da cinsellik de olabilir. Haydi buyurun foruma 😂
MelissaP MelissaP Bu arada ben evli değilim ama bir flörtüm var. İstediğim her şeyi (tüm konularda) çat çat söylüyorum. Zaten söylemezsem içimde kalır ama söylemezsem beni nasıl tanıyacak değil mi Bazı evliliklerde eşler birbirlerini tanıyamıyor ne istediğini bilmiyor
etoile MelissaP isteklerini dile getiremeyen kişilerin neyi beklediğini merak ediyorum. Hani ne olması gerekiyor benliklerini kabul etmek için.
Zamansiz_ etoile evlendigimin bi kac senesin ben oyleydim etoo🥲 heralde vahiy yoluyla dussun aklina diye düşünüyordum hele erkeklere vahiy gelse bile yok canim diyen kisilikler 😂😂 neyin cabasini vermisim anlamiyorum iyiki akillaniyor insan🦦
incitanesii etoile o kadar haklısınız ki. Çok zor bir hayatım oldu hayatımın hiçbir döneminde beni seven veya kollayan bir aile ferdim bile olmadı. Gerek iş yerinde olsun gerek ikili ilişkilerde hiçbir zaman kendi istediğimi söyleyemiyorum çekiniyorum korkuyorum elimde değil işimi kaybederim ya da karşı taraf reddeder rezil olurum diye düşünüyorum. Sonuç olarak hakkım olanı istersem yani işler kötüye gidecek gibi geliyor
etoile MelissaP ben öyle düşünmüyorum. Çevremdeki çoğu çifti baz alarak. Hatta sinirli erkeklerin olduğu çiftleri düşünüyorum korktukları için olmadığı kanısındayım.
Kaymakliibaal MelissaP evet maalesef öyle ne cinsellik yönünden ne maddi pek fazla isteklerimi dile getiremiyorum :)
MelissaP etoile Evet maalesef… belki böyle bir problemi olan arkadaşımız var ise yardımcı olmak amacıyla da açtım aslında postu
MelissaP abasiyanik Peride iyiki var gerçekten yeni geldim ama burayı o kadar benimsedim ki iyi ki sizleri de tanımısım
nesli123 Tabikide özellikle cinsellikte alınır kırılır diye çekinmeden isteklerinizi söyleyin hanimlar sizinde tatmin olmanız önemli 😃🥰
MelissaP Kaymakliibaal hadi bu post size bir güç versin güzel bir dille eşinize gerekirse de cilveli bir şekilde isteklerinizi söyleyin ❤️
lgrth MelissaP erkeklerin algıları bizim ki kadar açık değil biz bir şey demeden onlar bizim ne istediğimizi anlamazlar sonra beklenti içine giriyoruz 🤣 her beklentimi isteğimi söylerim çünkü ben demeden benim suskunluğumla ne istediğimi anlamaz o kadar gelişmiş şeyler değiller 😂😂beklentisi de o yönde sen söyle her şeyi ben akıl edemiyorum 😂
Sutlucikolati MelissaP ilk basta ima ederek soyluyordum simdi cat cat söylüyorum yapmasiin da gorelim 🤣