kaardelen artemissss Boğa Burcu erkeği fazla sinirli ve inatçı diye biliyorum. Ama nasıl yontulunur onu bilmiyorum boğa tanıdığım hiç olmadı 😂
2minnosannesi artemissss sen birde kova burcunu gör bacım narsist egoist hepsi bı arada asla haksız olduğunu kabul etmez hep kendi bilir ay bugün yine kocama sinir olacak bir bahane buldum 😂😂
Hayninikizi Canım boğayı bitek yaşayan bilir 😅asla egitilmiyorlar sabitler her anlamda, asla bı konuda esneklik gostermezler.inatlıklarını zaten cümle alem biliyor😏 tabiki hep olumsuz değil güzel yönleri de var ama yoruyorlar bacı ya🙂↔️
artemissss Hayninikizi ya bir de benimki kararsız uzun bir ilişkimiz vardı ben artık dayanamadım ayrıldım işkolikliği yüzünden sonra arkadaş kalalım diye ısrarcı oldu arkadaş da kalıyoruz şimdi de seni özledim diye başladı yani ne yapacağım bilmiyorum
Hayninikizi artemissss ben o uzun ve uzak iliskinin sonunda evlendim bı kızım var adam hala aynı yol yakınken bırak kaç arkana bakma, aşk hayatları öyle aman aman renkli değil ama çok bağlılar ona lafım yok ozlemisse gerçekten özlemiştir yani
artemissss Hayninikizi bağlılık yetmiyor maalesef eğer hep böyle olacaksa doğruyu söylüyorsun bu durumu kabul etmiyorsam gitmem gerek
Hayninikizi artemissss insan severken gözü görmüyor gerçekleri bilsede duysa da çoğu kez,sevdiği için kabullenmiyor üstesinden gelebilirim diye düşünüyor ama malesef olmuyor.ancak insan kendini yoruyor ama şu varki ben de boğa burcuyum bizdeki terslikte bu olsa gerek 🤭sevgililik doneminde çok tartışmalar oldu ama vazgecemedik baya bı bağlılık oluştu ikimizde de 😄 kişiden kişiye de bakış açısına göre de burcun özellikleri aynı dozda olmayabiliyor iyice düşünüp öyle karar verin derim☺️