mca anlatamadım bir türlü kafası basmıyor ,oda başkasıyla konuşsun ne var ki diyor,o dediği de kocası.
Yeminle kaç senelik kocayı bırakıp 2 iltifat duyduğu adam kaçacak diye korkuyorum aklını kaybetti hasma.
Şimdi bunlar boşandılar sonra tekrar bir araya geldiler ama resmi nikah yok ,bizimki istemiyor resmi nikahı,şimdilerde ortaya çıktı cin fikri kolayca yarışsın diye meğer resmi nikah konusu açılınca kavga çıkartıyordu bu.
En son adama ben bekar bir kadınım istediğimi yaparım sen kimsin de bana hesap soruyorsun demiş,adam dellendi tabi kapıya dayanıp telefona bakmak istiyor illa,bu bizim salak kendi gibi bi cahil cühela birini çağırmış güya çok iyi biaile adam yaşlı kocayı da tanıyor abilik yapacak güya problem çıkmasın,(ASIL AMAK TELEFONU VERMEMEK GÖSTERMMEK)adam az daha katil oluyordum allah yardım etti valla ağladım sızladım döndüm,o kadar kendimi kaybettim ki o namuzsuzun önünde ağladım vs sonra diyor ki iyiki de bakmamışım yav tele bakım görseydim ne yapardım
Haspam hala ben yanlış bir şey yapmadım diyip duruyor ,kafayı yedirtecekti bana yapmadıysan verseydin telefonu vermediğine göre bir iş var kimi kandırıyorsun sen diyince de hemen o cahil cğhela aileye gidiyor onlar bunu bi gazlıyorlar doğru karakola eski kocam evi bastı bana şunu etti bunu yaptı o kadın adam ne dediyse döşemiş vs vs hiç olmayacak iş,bu iftira ben ne dediğimi biliyor muyum yazdım işte vs diyor allahım çıldırttı beni
Bıraksam bu mal o cahil cğhela elinde kötü yola da düşer farkına varmaz.allah kimseyi akıldan noksan etmesin