Akrepkadini Kızçelerrrrr ben bir şey duydum bazıları o esnada öpüşmeyi hiç sevmiyormuş hatta normalde de hiç öpüşmezmiş kocasıyla. Var mı aramızda böyle
Sutlucikolati Akrepkadini sex esnasında öpüştüğümüzde eşimle tamamen bir bütün hissediyorum tenlerimizin tamamıyla temas halinde olması beni daha çok cezbediyor
elisaa48 Akrepkadini ben seviyorum öpüşüyoruz ama eşim genelde tek bir şeyi yapar ikisini bir arada götüremiyor adam🙄😂
Elmasekeri Akrepkadini sex sırasında öpüşünce yiyişme veya birbirinin ağzını kemirmek gibi oluyor bence sevmiyorum ben 😅😅🫣🫢
sacmaliysenercan Akrepkadini offf öpüşme olmadan olur mu arada bir de ısıracak varya 🤤😋😋🥳 çekecek falan 🤣🤣 tadından yenmez
Sutlucikolati aredhel kız o sırada bazen dudaklar bir türlü birlesmiyor ya nefes nefese kaliyorsun o alıp verilen nefesleri teninde hissetmen 🔥🔥🤣
yesim631 Akrepkadini bazen olur bizde eşim aşırı sigara içtiği için rahatsız olacağımı düşünür oyüzden arada öpüşürüz rahatsız olmadığımı söylüyorum olsun diyo
Akrepkadini uzunkiprikk olabilir aynı anda iki işi yapamıyorlar bazen 😂 Sevde_20 kesinlikle tutkulu öpüşmek o anda her şey büyülü gibi geliyor 🌸 kaardelen bence de 😂 zuku ben de şaşırmıştım buraya da danışayım dedim.