Elmasekeri Akrepkadini sex sırasında öpüşünce yiyişme veya birbirinin ağzını kemirmek gibi oluyor bence sevmiyorum ben 😅😅🫣🫢
sacmaliysenercan Akrepkadini offf öpüşme olmadan olur mu arada bir de ısıracak varya 🤤😋😋🥳 çekecek falan 🤣🤣 tadından yenmez
Sutlucikolati aredhel kız o sırada bazen dudaklar bir türlü birlesmiyor ya nefes nefese kaliyorsun o alıp verilen nefesleri teninde hissetmen 🔥🔥🤣
yesim631 Akrepkadini bazen olur bizde eşim aşırı sigara içtiği için rahatsız olacağımı düşünür oyüzden arada öpüşürüz rahatsız olmadığımı söylüyorum olsun diyo
Akrepkadini uzunkiprikk olabilir aynı anda iki işi yapamıyorlar bazen 😂 Sevde_20 kesinlikle tutkulu öpüşmek o anda her şey büyülü gibi geliyor 🌸 kaardelen bence de 😂 zuku ben de şaşırmıştım buraya da danışayım dedim.
uzunkiprikk Akrepkadini ben o an öpüşmeyi çok severim daha çok zevk veriyor ama eşim tam aksine odaklanamıyorum deyip istemez. Tabii o ana gelene kadar doyasıya öpüşüyoruz ☺️
Sevde_20 Akrepkadini qy o an öpüşmek beni düşünce olarak orgazma o kadar yaklastiriyor kii anlatamam opusup sonra bosaliyorum cok muazzam bsy gun icinde de opusmeyi severim kısa ve tadında çünkü uzarsa istiyo🤣