• Beslenme
  • 18 aylık kızımın emzirme sonlandirma

2minnosannesi resmen bizi anlatmışsın ya ben de kesmek istiyorum zaten yaşıda doldu gündüz pek emmez dışarıda hiç aklına bile gelemez ama gece ecirini çıkartıyor bebekken bu kadar emmezdi gece uykusu da iyidi şimdi sabaha kadar kolumda yatıp bi birini bi birini emiyor süt gelmeyincede bitti bitti diye bağırıyor. İlk çocuğumda kakao sürmüştüm acı diye almadı bir daha bunda da öyle yapacam sanırım buda doğru değil biliyorum ama kademeli bırakayım dedikce iyce bağımlı oldu

2minnosannesi çok rahatlayacaksın valla şimdi bıraktır gece uyanmaları 1 2 defaya düşünce oh be dünya varmış diceksin valla çocuğumda mutlu bende en iyisini anneler bilir kimseye takılma 🥰

Sevde_20 herkes biraktir diyor özellikle kaynanam halim kalmadiginin farkında 3 aylar girmeden kes kızım diyorda işte bnde o güç yok maalesef çarşamba günü misafirlerim var perşembe günü baslicam gibj bakalım süreci konuşuruz yine❤️

2minnosannesi aynen canım yaz buraya zor surec bende kaynanamlar koye gittiğinde biraktirmistim ya herkes bsy deyince stes oluyodum en rahat zamanı bekledim cidden ama biraktirmadan da mama verebilirsin mesela gece ari mamasi yao az seker at ver uyur doyunca

2minnosannesi al sen arı maması koy pahalı mamalar cok katkılı arı maması o kdr degil karnı doyunca uyucak ben emzirirkende gece mama verirdim uykusunu alsın diye

2minnosannesi şeker kat azıcık icer kuzum olmazsa biskuvili ya da ballı süt dene zaten yemey yedirecegin icin uyku öğünü olacak.süt

2minnosannesi instagramda uykubalidanismanlik diye bı sayfa var jokeranne sayfasından da bulabilirsin. Orada bilgi veriyor öne çıkan hikayelerde bir sürü bilgi var oraya bakabilirsiniz

2minnosannesi çok kolay emin ol kolay …. inek sütü verirsin kasma bu kadar canım kendine stres yapma sütünü de sağ mastit olma dikkat et tarakla ters tara diye okumustum.burda oyle yapmistim gitti sütüm de valla rahatladim ya emzirmek deyince bi kötü oluyorum şimdi valla büyük rahatlık ay kurtuluyo memişler😁

Sevde_20 o tarakla tarama olayı ne acaba benim memişler de 85-90a ulaştı biraz elimle sağdım ama sağ tarf acıyor abaya

Neselibiri mastit olmayacak kadar sag bende emziriken 90 a yakındı simdi söndü gitti gidiyo merak etme canım düz tarakla alttan uste digru tarıcan mesela.sudyen var ustunde gogsunun ust kısmına tutup havaya doğru tarıcaksın yukarı dogru ben iki kere filan yapmistim.hurafe mi bilmem ama ise yaradi gitti süt