Zamansiz_ aşkım hoppo var bir tane Trendyol da on yedi bin TL sınırsız atışlı ve on kişi kulanabilir diyor onu almayı düşünüyorum yaa

karsugunes yok hayir anormal birsey hissetmedim ama yinede sen dr la görüş

karsugunes hic bilmiyorum onu iyice arastir cicegim youtubeden video izle sikayetlere bak memnuniyetleri oku sonucta 10 binde az degil ise yarasin❤️

karsugunes hamileyken gidenlerde var lazere bilemedim ya benimde 14 aylık oğlum eşim bi kaç ay sonra çocuk istiyor ama ben lazere yazıldım hdjdjdjdkd zaten ben istemiyorum çocuk 8 seans aldım kaç ay sürerse benim için daha iyi 🤣 ama evde o kadar para vereceğine cihaza madem seans ücreti ödeyerek lazere git toplu ücret verme hamile kalırsan ara verirsin doğumdan sonra devam edersin

4 ay sonra

Zamansiz_ bende de braun varda genitalde hiç etki etmedi benim ya neden olabilir zaten dökme yapmıyor geç çıkarıypr

minikooo hic bi alet dokme yapmaz yani benimki yapmiyo kil kokunu zayiflatip coook gec cikmasini sagliyor. Bikini bolgesini yaparken atisi dusuk atiyor olabilirmisin ki?

Zamansiz_ hayır canım en yüksek ayarda atıyorum üst bölgesini ve kasık tarafını biraz inceltyor geç çıkarıyor ama onun dısında etkisi aynı jilet givi çıkıyo kolaltıda aynı şekilde

minikooo yaa cok uzuldum kullanici yorumlarina bi bak canim