Kızlar öncelikle yıllardır lazer epilasyona gitmek istiyorum ama ne var ki bir türlü fırsat bulamıyorum bir çocuk doğurdum ikincisini eşim aşırı derecede istiyor ben de epilasyona gitmek istiyorum ama bunun için bir yıl falan gerekiyor yani çocuğu doğurmayıp epilasyona gitsen bir yıl geçiyor ama çocuğu doğursam 2-3 yıl herhalde sonra epilasyona giderim ve ben de epilasyon cihazı almak istiyorum 1-2 yıl uyutanlardan eşim de dedi eğer etkili bir alet ise eğer işe yararsa merkeze gitmene gerek yoksa sana söz alacağım şimdi ben de çok cihazat falan araştırıyorum ama tabii kullanmadan insan bilemez ben de bu hataya düşmek istemiyorum yani eğer aranızda kullanan varsa tercümeli olan varsa lütfen lütfen lütfen lütfen bana bu konu hakkında bilgi verir misiniz etrafınızda kullanan çevrenizde kullanan ya da kullanan birini memnuniyet duyan birisi ya da susacağına uğrayan birisi hüsranla sonuçlanan bir tanem 😢
En etkili lazer epilasyon cihazı acil Önerii 🥲
Kızlar nerdesiniz
karsugunes philips lumea al rahatla alin aldirin bacaklar kollar koltuk alti bitti bikini kaldi yeni basladim sayilir ondada asiri azalma olmus bile siddetle tavsiye ederim
@“Zamansiz_”#p1361561peki lazer geçmişim yok yimede etkili oluyor mu ve ne kadar süre boyunca çıkmıyor
- Düzenlendi
karsugunes tabiki ben basladigimda sadece jilet kullaniyordum ki esmerim killarimda siyah yani🫠 urunu aldiktan sonra programini indiriyorsun ona gore cok duzenli gidersen ikinci ucuncu yapista bile asiri farkini gorursun zaten duzenli gittigin zaman killarda baya bi kusme yasaniyor uzun bi sure killar cikmadigi icin kullanmıyorsun atislarida duzenli yapip ayni yere surekli atis yapmadigin surece bana gore bi makine bir kisiye ömürlük atis sayisi yani
Zamansiz_ soruyu görünce aklıma direk sen geldin daha önceki post cevaplarından 😂😂seninkinin kodu neydi malum çeşit çok
cicekekmek sponsorluk gibi ise giriştim lazer postu gorunce yaziyorum 😂🥲
Benim ilki philips lumea prestige modeliydi 4 baslikli degistirdim 2 baslikli kullanıyorum simdi ki
BRİ921/00 olan
Zamansiz_ sen de bi fenomen değildin ama güzel reklam yaptın phiplissss reklam görr 😂😂😂 sorması ayıp neden değiştirdin başlık, atış, kablolu/ kablosuz farkı mı var cihazlar arası yoksa araba yükseltenler gibi cihaz mı yükselttin 🙈😂
cicekekmek hahaha philips gor bunlari 🥲😂 yok yaa tam tersi baslik sayisi digerinde 4 tu simdiki 2 cikaz ariza yapti garantiside bitmisti siz siz olun uzatmali garanti alin🥲 benim kullandigim ikiside kaplolu cok memnun olunca ayni markadan devam ettim ilk aldigim cihaz cok pahali oldu artik gucum yetmedi🥲😂😂😂
Zamansiz_ ben bikini bölgesine bayadır kullanıyorum dudaklar bi bitmedi ya üst taraf komple bitti alt da bitti ama dudaklar duruyor daha uzun süre kullanınca biter mi orası da acaba? O bölge nemli olduğu için daha az etki ediyor faln diyorlar
Neselibiri onu bilmiyorum ama gec bitmesi nemli oluşuna bagli olmasi mantikli geldi daha o kadar kullanmadim cok gec basladim bikini bolgesine pes etme devam et sen bende oyle yapacağım 🫠😂
Zamansiz_ ben ilk oraya başladım 😂 kolumu zaten almıyorum bi bacağım kaldı o da zaten tüyü yolunmuş tavuk gibi bi yerde var bir yerde yok üşeniyorum oraya ucun sürer diye 😂 ama yok pes etmem hatta koltuk altını tamamladım bu ay orayı yapmayacağım
Neselibiri bişey diyecem evdeki epilasyon aletlerini hamilelik döneminde de kullanılabilirmi çok merak ediyorum
Neselibiri bitene kadar durmak yook😂😂🦦
karsugunes ben yapmistim bacakları🙄
karsugunes canım kitapcığındabu şekilde yazıyordu ben hamile değildim ama emzirerken kullandım (Ahlaki açıdan Philips Lumea, hamile veya emziren kadınlar üzerinde test edilmemiştir. Bu nedenle hamile ve/veya emziren kadınların Philips Lumea’yı kullanmamasını tavsiye ederiz.)
Zamansiz_ durmak yok yola devam 💪😂😂
Zamansiz_ bir etkisi olmadı mı