Coniler selam,
Herkes ayda toplam kaç kere fikfik yapıyor merak ettim. Hadi geliiiin! Özledim herkesi ❤️😂 Doluşun posta hem sohbet etmiş oluruz az
Ayda kaç kere yapıyorsunuz?
Ben ayda toplasan bi 10-15 kere yapıyorumdur herhalde hiç saymamıştım bundan sonra sayacağım 😂
aredhel on gün regl oluyorum genelde ondan sorma bir azgınlık ile her gün istiyorum yani 15 falan bizde de rahat oluyor bazen günde iki kez desek 😅😅
Valla eşim yanımdayken,, olmadığı günlerin acısını çıkarmak istiyorum 😅 regl günleri dışında 2 günde 1 istiyorum.. Yani kaç kez oluyor bilemedim 😄🥹
aredhel hic saymadim bi ay farkli diger ay farklidir muhtemelen ama sayicam artik 🤣 iphone kullanirken cycles diye bi uygulama vardi ona iliski gunlerini isaretlerdim 🤣
Bebekten sonra tavşan gibi adet olduğum için ayda 7-8 max….🤦🏼♀️ evin içinde iki birader gibi olduk
anneoldum bu normal bir durum dimi ya
kaardelen gunde 3 4 kez mi ? 🤣
aredhel ayda ort. 70 80 yapanlar varmış ben kendiminkini söylemeye utanırım pas diyorum 😂😂
Sutlucikolati 3 kutu 90 adet prez aldım ortalama 7 ay filan yeter diye seviniyordum 😂
TombulHatun ya hahahahahah
Bizde böyleyiz şu an
sacmaliysenercan valla normal mi değil mi anormal olan neydi normal olan neydi doğumdan sonra bende hepsi şaştı🤯
- Düzenlendi
anneoldum ayda ortalama 12 13 kere yapar ayın 1 haftası regl geri kalanda hafta da 3e filan tekabül eder benim için yeterli 😂
TombulHatun 🤣🤣 prezervatiften de tasarruf etmek lazim tabiii 🤣🤣🤣
Sutlucikolati indirimdeyken toplu almak karlı oluyo, ortalamamız iyi bence ya 😂😂
TombulHatun biz ikişer tane kullandigimiz icin indirim falan cok sey etmiyor 🤣🤣🤣🤣🤣