anneoldum Bebekten sonra tavşan gibi adet olduğum için ayda 7-8 max….🤦🏼♀️ evin içinde iki birader gibi olduk
anneoldum sacmaliysenercan valla normal mi değil mi anormal olan neydi normal olan neydi doğumdan sonra bende hepsi şaştı🤯
lgrth aredhel 2 günde bir 😂 bugünden itibaren bende sayıcam 😂 kocam her seferinde kaç gün önce oldu diye sitem ediyor önceki gün olmasına rağmen 😂
TombulHatun aredhel ayda ort. 70 80 yapanlar varmış ben kendiminkini söylemeye utanırım pas diyorum 😂😂
TombulHatun anneoldum ayda ortalama 12 13 kere yapar ayın 1 haftası regl geri kalanda hafta da 3e filan tekabül eder benim için yeterli 😂
sacmaliysenercan anneoldum üç ay oldu bende öyleyim ilaç kullandığım için diye düşünüyorum yoksa bir doktora gidecem
peynirlimakarnaa Ya bayılıyorum böyle hergün gün aşırı yapanlara ben ayda iki olsa dua ediyorum ben yanaşmasan ayda bir 1 anca belki ona da yanaşmaz
biricik46 peynirlimakarnaa neden ama bunu araştırın Kendi kendini tatmin mi ediyor başkası mı var benn kafayı yerdim herhalde hepde duyuyoruz yani boyle konuların sonu aldatma vs oluyor