perimasali802_ peynirlimakarnaa kendini veremiyordur belli oldu 😂 O kadar yükün altında tabi kalkmaz 🤣
peynirlimakarnaa perimasali802_ diyorum ki işi iş yerinde bırak yatağa girince sadece bana odaklan ama yok bana sarılırken kafasında hesap yapıyor adam 😀
peynirlimakarnaa Sutlucikolati Ahh sütlü çikolatam görüyor musun ben burada fikfik yoksunluğu çekerken elalem her gün kaç kez yaptığını söylüyor kendime acıdım şuan 🙂↕️
MelissaP aredhel biz flörtle her görüştüğümüzde yapıyoruz haftada 3 kez buluşsak 2 kere yapsak baya yeterli oluyo 😂
MelissaP peynirlimakarnaa ay valla umrumda değil ikimizde birbirimizi çok arzuluyoruz ve böyle ay aman benle evlensin naz yapayım sürekli vermeyeyim gibi bir durumum yok hayatımı yaşıyorum eğer beni gerçekten sevdiyse ve hep arzulayacaksa evlenir zaten 😂
peynirlimakarnaa MelissaP aşkım zaten vermişsin yani atı alan Üsküdar’ı geçmiş artık naz yapsan nolur sal kendini hayat kısa biz yapamıyoruz evliyken siz yapın ayol 😅
Sutlucikolati peynirlimakarnaa iste mesela evlenmeden once cok arzularsiniz birbirinizi evlenince o heyecan yine biter bi anlami yok yani naz yapmanin 😅 @MelissaP aferin kız devam 🤣🤣🤣
peynirlimakarnaa perimasali802_ hayatım makarna demez misin kocişim bebişkoyu uyutuyor bende duşa giriyorum şuan odak noktam farklı zaten açım şimdi bana makarna yaptırma 😅
zeynepsu peynirlimakarnaa tam olarak bizi anlattin gercekten bende cok muzdaripim bu konjda vee benjm ki 3 ay oldj hala biseu yok cildiracagm artik gozum disaridaki erkeklerde cidden yani
successfulwoman zeynepsu Kuzum odunla yaşamak çok zor. Yaa karisini nasi fiklemiyor anlamiyorum. Al işte helali sert bir fik fik ve mutlu olun
peynirlimakarnaa zeynepsu cidden çok saçma yani ben artık bu akşam söylendim ve doktora gitme kararı aldı giderse tabii