kaardelen sacmaliysenercan Sadece bir kerelik yuttum ama tadı hoşuma gitmiyor o yüzden bir daha yutar mıyım bilemiyorum 😂
Sutlucikolati sacmaliysenercan 🤣🤣 cocuk dogduktan sonra da eşim “çocuğu öpüyoruz olmaz daha küçük bebek ” dedi o yuzden yapmadik hahahahha🤣🤣🤣
Neselibiri sacmaliysenercan ayy ben asla ağzıma yaptırtmam ya oral yaparım arada ama boşalacağını anlayınca hemn çekilirim siz bide yutmaktan bahsetmişsiniz 🤢😂😂 yapabilene de helal olsun valla 😂
Sutlucikolati sacmaliysenercan bende dedim de olmaz icim rahat etmez dedi neyse ki buyuduler artik 🤣🤣
perimasali802_ sacmaliysenercan yutmuyorum, peçete ile oral yaparken siliyorum sadece Asla yutmam ağzımın içine de boşalmaz izin vermem öbür türlü serbest 😂
aredhel sacmaliysenercan ben oral yapmayı çok seviyorum ve yapmaktan da zevk alıyorum ayrıca yutmayı da çok severim çünkü eşiminkinin tadı çok güzel sağlıklı besliyorum 😂
Sutlucikolati aredhel şu oralı aslaaa beceremedim ya 🤣🤣🤣 denedim denedim olmuyor 🥲 bi de oral yaparken acabaaa nasil görünüyorum düşüncesi var aklimda 🤣🤣