aredhel Neselibiri yok tuzlu değil ama nasıl desem kıpkırmızı oluyor gözün yanıyor şişiyor böyle 😂😂😂😂 ama belirli bir saatten sonra geçiyo
yesim631 sacmaliysenercan 10 yıllık evliyim 1 kere yuttum sadece onuda geri çıkarmıştım midem bulandığı için 😀
TombulHatun sacmaliysenercan buneeeee okurken 🤮🤮 bunlar nasıl fantaziler kızlar bunun daha üstünü yoktur 😂
TombulHatun sacmaliysenercan bende yutmam oda yutmasın yutmayı bırak 1 kere karambole getirip boşaldı öldürecektim onu içim dışıma çıktı aklıma geldikçe ayyy kusacağımmmm 😂😂😂😂😂
peynirlimakarnaa aredhel ee şimdi ben akşam yemeğimde eşime tatlı bişeyler yedirsem pasta reçel falan geceye tatlı olur mu şeyi denesem bi 😅ilk deneyim olacak da sayenizde heves ettiriyorsunuz insana canım çekti 😅😅
aredhel peynirlimakarnaa kız öyle değil bildiğin yeşillik yiyecek sağlıklı sebzeler yiyecek 😂 ama illa tadı güzel olsun diyorsan bol bol ananas suyu al eve
peynirlimakarnaa aredhel aa ananas suyu ne işe yarıyor ki haftada 2 tane ananas biter evde ama tadı dışında işimize yaramıyor sanıyordum 😅