sacmaliysenercan Kızlar oral vs yaparken yada özellikle partneriniz boşalma yaşadığında yutuyor musunuz yoksa çıkarıyor musunuz 🙈 😅
asy456 sacmaliysenercan değişiyo ama tükürceksem ağzıma getirtmem şu sıralar ağzıma getirtmiyorum zaten
cananlcm sacmaliysenercan neden bilmiyorum ama midemi bulandırıyor kokusu o yüzden yutamıyorum yutmuş gibi yapıyorum hoşuma gitsşn diye ama 😂
sacmaliysenercan asy456 mesela emzirirken dediklerimizin süte etkisi oluyor ya bununda okur mu aceba 🤔
asy456 sacmaliysenercan benim de aklıma o geldi biraz da o yüzden yutmuyorum aslında hamileyken de yutmadım geçer falan diye insan kimseye de soramıyo ki netten araştırsak ne yazcaz😂😂
Sutlucikolati sacmaliysenercan ben hamilelikte ve emzirirken yutmadim hatta emzirirken öyle sık oral yapmadim 🤣
sacmaliysenercan asy456 bende yapmıyorum bunu düşündüğüm için ağzından bırakırsın vs dedi eşim ama içim el vermiyor iki sene yok dedim yok artık dedi 🤣🤣🤣 evet yok artık
cananlcm asy456 evet insanın aklına böylr şeyler gelşyor ama bence geçmiyordur ya bilemiyorum siz gene de yutmayın 😂
asy456 sacmaliysenercan 😂😂😂 ağzından bırakınca da ağzında sanki iğde yemiş gibi his oluyo yaa kıyır kıyır ondan ağzımdan bırakmıyorum o yüzüme bıraksın öyle de seviyoruz 😶🌫😅 Hahhaaha iyi demişsin iki sene yok artik 😂😂
kaardelen sacmaliysenercan Sadece bir kerelik yuttum ama tadı hoşuma gitmiyor o yüzden bir daha yutar mıyım bilemiyorum 😂
Sutlucikolati sacmaliysenercan 🤣🤣 cocuk dogduktan sonra da eşim “çocuğu öpüyoruz olmaz daha küçük bebek ” dedi o yuzden yapmadik hahahahha🤣🤣🤣