keyfimvekahyasi Sutlucikolati sinirimi bozmaya başladı artık bu durum kendimi verimsiz hissediyorum mesela bu saatten sonra ne iş yapsam yetişmeyecek 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
TombulHatun keyfimvekahyasi vitaminlerin düşükse buda uyku yapabilir bir an önce değerlerine baktır, 1,5 yaşındaki kızın o saate kadar nasıl uyuyor
keyfimvekahyasi TombulHatun bu hafta gidip baktıracağım, kızım uyanmıştı ama yanımda o da mayıştı sanıyorum bende şaşırdım
CoffeeLover keyfimvekahyasi Aynı durum bende vardı ve aşırı sinirlide olmaya başlamıştım. Kan tahlili yaptırdım bütün değerler yerlerde. Özellikle B12 düşüklüğü bitkinlik uyku hali ve sinir yaparmış. Normalde çıt sesine uyanan ben kafamı yastıktan kaldıramıyordum.
keyfimvekahyasi CoffeeLover ay evet gözümü açamıyorum mesela gece bile aşırı ağırlaştı uykum ve çok sinirli oluyorum bölününce 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
CoffeeLover keyfimvekahyasi Bence sende bir değerlerine baktır yoksa birden bukadar uykuya düşmek normal değil bence seninde vitaminlerinden kaynaklıdır
keyfimvekahyasi perimasali802_ kimle konuştuysam aynı durumda müzdarip mevsimsel de olabilir diyenler var 🫠
belladonna keyfimvekahyasi 1 haftadır bende aynı durumu yaşıyorum. Dengem şaştı. Uyansam uykusuz gibi kalkıyorum, uyusam sersem gibi oluyorum. Havalardan mı aydan dolunaydan mı bilmiyorum kiminle konuşsam aynı şeyden müzdaripler
keyfimvekahyasi belladonna evet bende baya denk geldim meğer birçok arkadaşımız aynı durumu yaşıyormuş