birana Sutlucikolati durex titreşimli halka yazan da güzele benziyor kocanız halkasını penise takıyor şeytan boynuzu dediği yerde titreşimli bize giriyor 😁🤤
sacmaliysenercan birana büyük giriyor küçük titretir gizli gönderim oluyor bunlar yada gel al noktası yapın öyle alın
dertetmempertederim sacmaliysenercan kız güzel bişeye benziyo hee ben sipariş etmiştim farklısını ama eşim kıskandı bunu iptal etmiştim ama hala aklımda alıcam bi şekilde bunu alim bari alırsam 😃
sacmaliysenercan dertetmempertederim niye kıskanıyorsa sanki onun yerine mi koyacaksın fantazi amaçlı de al içinde kalmasın 💃🏻💃🏻🥳🥳🥳
etkilesimci dertetmempertederim sen cansız bir objeden bile kiskaniyorsa 🙂onu normal hayatta düşünemiyorum özellikle dışarda
dertetmempertederim etkilesimci hahah bazen ama kendini yetersiz hissetti heralde ondan tepki gösterdi dedim olsun fantazi amaçlı dedim diyo napcan bana mı sokcan diyo 😂
sacmaliysenercan dertetmempertederim ahaha Yozgat li mısın sen al al baktın beğenmedi bu ne falan diyor sok ona sussun 😂😂😂
seldem sacmaliysenercan bende almak istiyorum ama güzel bir model bulamadım nereden bakıyorsunuz yardımm 😂