lgrth sacmaliysenercan g noktasını öne çıkarıyor zevk oranını arttırıyor diye okumuştum bende merak ediyorum sadece fantezi amaçlı cesaretim yok ama
aredhel sacmaliysenercan beybim bende var kücük bir tane sadece fantezi amaçlı kullanıyoruz. herkes alsın gerçekten hissiyatı cok güzel hem hiç acıtmıyor hemde kocanla ilişkideyken hem vajinal hem anal zevk alıyorsun ilginç bir hissiyatı var ama ekstra zevk veriyor
peynirlimakarnaa Hep merak etmişimdir onu takıp nasıl günlük hayatına devam edebiliyorlar diye ben popişimin arasına kilot girse rahatsız olurum 😅😅
Sokaklambasi peynirlimakarnaa Gunluk neden kullanilsin ki djdjdkkdks ishal vs durumlarinda desen mantikli bak 🤣
Sutlucikolati sacmaliysenercan ya kedi kuyruğu falan var 🤮🤮 cok değişik bi model goremedim bende doggyde dusundum de esim gulmekten yapamaz hahaha🤣
sacmaliysenercan Sutlucikolati yok ben taşlı olanlara bakıyorum da benim eşimin hoşuna gider öyle bir sürpriz yapsam 🤣😈
Sutlucikolati sacmaliysenercan merak ediyorum ama sokamam oraya ya 🤣 gecen esim yanlislikla popisime soktu 3 4 gun acisini cektim 🤣🤣🤣
lgrth Sutlucikolati arkadan öne doğru baskı yaptığı için hem dar alan hem de g noktasını öne çıkarma gibi etkileri de varmış bulursam tam açıklama atarım
peynirlimakarnaa Sutlucikolati sen 3-4 günle iyi geçirmişsin ben ilk evlendiğimizde 4-5. İlişkide daha istemişti haberim mi var öyle acılı olduğundan tamam dedim anın şeyiyle ee daha değdi değmedi bir acı anam yok böyle acı 10 gün çektim vallahi girme falan da yok yani daha 😅
sacmaliysenercan Sutlucikolati of o çok kötü oluyor ama sert oluyor bir anda oliyor ya bunun ucu sivri ince ya yavaş yavaş 🤣
Sutlucikolati lgrth kız acisindan nasil g noktasini hissedicem 🤣🤣 bence o anal yapmaya alismis kisiler icindir ya 🤣
lgrth Sutlucikolati ahhahaha o da var alışana demek ki 🤣 ne bileyim değişiklik ararken okumuştum öyle bir şey