yesim631 zuku aynn bende ilk kez duyuyorum böyle şeyleri hatta kendi kendime soruyorum bu ne diye sonra bazen google amcaya soruyorum 🤣🤣
zuku yesim631 getçekten googla aratmadım merak etmedim sadece şok geçirdim sacmaliysenercan ben aratmadım aratmayı da düşünmedim gercekten
Sokaklambasi peynirlimakarnaa Gunluk neden kullanilsin ki djdjdkkdks ishal vs durumlarinda desen mantikli bak 🤣
nesli123 etkilesimci en küçüğünü tabikide ve her zaman takılmaz kızlar böyle şeyler arada gecenizi renklendirmek için deneyebilirsiniz ve kuru kuru değil acimiycak şekilde yerlestirmelisiniz
etkilesimci nesli123 sadece seks esnasında mi kullaniyorsunuz siz Sır sorum daha var genişleme oluyormu kullaninca
birana nesli123 vajinayada takılabilir mi acaba merak ettim şimdi boşa dememişler bir insanın başına ya meraktan ya da yarktan gelir diye 😂bk yoluna gitmeyiz umarım😂
nesli123 birana bence takılmaz çünkü vajina daha ıslak olduğu için tutmayabilir 😄 tıkaclarin kuyruklu olanları var onlardan alın 🤭😂
sacmaliysenercan birana bende yok almak istiyorum ama olan vardı hatırladığım kadarıyla bulursam etiketlicem seni 😂