vahsikelebek bı arkadaşimda çok yazma götü kalkmasın hayran gibi olma dedi zaten ilerde ona olan sevgim sizce azalır mı benim size kısaca sorum onu nasıl dikkatini çekerim
Bubenimoykumm vahsikelebek platonikten mutlu olmazsın ilgisi olsa hissederdin. Verdiğin mesajları anlayamıyorsa sonra cidden biyerleri kalkr
vahsikelebek Kendisi aynı zamanda yayıncı chetten konuşuyoruz instadan da biraz konuştuk ama sadece ben yazdığım zamanlar
perimasali802_ vahsikelebek sizi düşünmeyen önemsemeyen birinin peşinden gitmeyin sen bir mesaj atarken o kişi iki tane atsın Ve diger postunda dediğim gibi birliktelik isteyen birine yol verin gitsin amacı belli zaten
vahsikelebek Hatta biraz çaktırmaya çalışıyorum bı tek seni izliyorum diye ama pek ilişki insanı gibi de değil arkadaş çevremizden bir çocukla konuşmuşlar aşk meselelerini ama şuan bı ilsiki istemiyorum demis
vahsikelebek perimasali802_ ya zaten dediğim gibi bı kitlesi var ve şey bahsettiğim kişi öyle 25 30 yaşına değil ben 21 im o 22 ve ona hislerimin oldugunu bildiğini hiç düşünmüyorum
vahsikelebek belladonna çok ilgiye boğmak istemiyorum kendi farketsin diye ama cabalamakta istiyorum aynı zamanda bu iş de hem ayranın dökülmesin hemde … Dedikelri olaya çıkıyor
vahsikelebek Bubenimoykumm aslında ona pek mesaj vermedim instadan bı tek ben takip ediyorum pek ilişki insanı değil ama sevgili olsam kimyamiz uyar
perimasali802_ vahsikelebek Ortak arkadaş varsa o söylesin senin duygularını çünkü direk soylersen ters tepki verirmi bilemeyiz kalbini kirmasin Erkek biraz odun düz kafalılar o yüzden kafalarına dank edene kadar 😬