successfulwoman perimasali802_ iyi yaptin yarasin sana. O cocuklarla ben olsam yorgunluktan bitap düşerdim. Seni tebrik ederim kuzum
Sutlucikolati perimasali802_ 🤣 ben öğlen yemeklerinde eger dunden yemek kaldiysa pisi falan yapıyorum sirf aksama yemek yapmamak icin 🤣
perimasali802_ sacmaliysenercan sağlıkla büyüsün 🤲🫂 Aslında iyi şimdi gelmeleri en azından biraz büyüdü
Bubenimoykumm perimasali802_ vallahi ben oruç tutamamaktan korkuyorum benim ufaklık 20 aylık. Ama dün bir bugün ikinci gün gayet rahat tutuyorum. 🥰 okula git gel hemen akşam oluveriyor .
perimasali802_ Bubenimoykumm gidip gelmek sorun değil çocuklar sıkıntı işte bnde başlıycam inşallah 🌸
perimasali802_ Neselibiri bikmamak elde değil farklılık olsun diye el işi yapmaya başladım ona sardım bu aralar 😅
Sutlucikolati successfulwoman yok kız bu aralar durgunum 🤣 esim 2 gundur sıkıştırıyo ama oralı değilim azicik alttan alttan laf sokmalara basladi 🤣🤣
Sutlucikolati successfulwoman Allah Allah ne zaman nazlanıyor dedim 🤣🤣 kocam genelde uyuyakaliyordu cocuklar gec uyudugu icin 🤣