Sutlucikolati kukulii87 2 çocukla zor gibi 🤣 ben daha ipek kirpik yaptırmaya gidemiyorum uzun sürüyor diye 🤣🤣
Sutlucikolati kukulii87 yok kız tek basimayim herkes uzakta 🤣 anca esimin izinli olduğu günler gidebilirim 🥲
kukulii87 Sutlucikolati denk getirmeye çalışsan o günlere ya da alıp evde yapsan da iyi olur keşke bende zamanında kendime almış olsaydım evde yapardım en azindan
perimasali802_ Sutlucikolati epilasyon makinesi ile onlarida alıyorum ağda kullanmıyorum ben zaten lazerli olduğum için çok yok
lgrth Sutlucikolati bende ağda sonrası epilasyon ile kalanları alıyordum ama bayağı tahriş oluyordu en son eldivenle aldım kalanları makine ile sıfır tahriş 20güne yakın da çıkmadı 🙂
lgrth Sutlucikolati hepsi birbirinden beter eldivenle yolunca tahriş olmadı sadece 😂 ne kalsa geriye makineyle alıyorum tekrar
Neselibiri Sutlucikolati ben hep eldiven kullanıyordum kalan olursa da cımbızla alıyordum şimdi lazer aleti ile yapıyorum altı bitti üstü bitti birtek dudaklar bitmedi onu da jilet yapıyorum ve asla batık olmuyor koltuk altım da tamamen bitti tavsiye ederim 😅
Sutlucikolati Neselibiri ciddi misiiiinnn hangi marka ne kullaniyosun nasil kullaniyosun 🤣 detay verrrr 🥺