aredhel kelebekkiz bütün erkeklerin gizlice en sevdiği şeydir bunu yapabilen kadına helal olsun :) artık burada yaşadığımz şeyleri yargılamayı bırakalım
kelebekkiz aredhel eğer bi erkek uç bi fantazi hayal edecekse bence bu aynı anda daha çok kadınla yatmak olurdu götünü yalatmak değil diye düşünüyorum şahsen 🤔
sacmaliysenercan kelebekkiz partneri ile yaşayamaz mı yani yada evli ise bunu mu düşünmek zorunda 69 yaparken yala bak nasıl hoşuna gidecek 😂🥳💃🏻
aredhel kelebekkiz çok ilginç bir düşünce yapısı… Erkeklerin g noktası anüsündedir. Yani kocanız da en çok anüsünden zevk alıyor. Bunu söylemeye çekiniyorlar çünkü erkeklikleri zedeleniyor
Sutlucikolati ciceksii adamın götünü bile yalıyorum 😅😅😅😅 Mecazen soyledin diye umuyorum 🤣🤣🤣 gelir gelmez linc yemeye baslamissin hayırlı olsun 🤣
ciceksii Sutlucikolati ya bilerek yaptığım birşey değildi tabiki en son götüne gitti dilim baktım kendimi kaybediyorum ,dedim kendine gel kız 😅😅😅
mavikelebekk aredhel ben yalarken orayı da yalamıyorum ama parmaklarımla orayı okşuyorum aynı anda.Ve zevkten deliriyor.O zaman iyice anlamıştım özellikle ordan zevk aldığını