bilmemkineolsa @successfulwoman dün prensesler günüydü kutladim benimkinin. Hayır kendimden eminim cidden cilveliyim yatakta aktifim çevrem tarafından begenilen biriyim auram oldugunu düşünüyorum çalışan biriyim ama bir tek kocam ilgi duymuyor lafta seviyor ama
successfulwoman bilmemkineolsa Hayir lafta sevmek ne Allahin seversen.. Bir sevgi.bir öpücük.. Bir sert sex olmasa tada olmazki
bilmemkineolsa @successfulwoman bir sürü gecelik alırım ay bilmiyorum bunlara ne oluyor ama yediklerinden mi içtiklerinden mi libidosu çoğunun yerlerde yaşlılar kocalarının azınlıklarini şakayla anlatır ben şaşırıyorum artık öyle şeylere
bilmemkineolsa @successfulwoman inan öyle yüksek libisoya sahibim ki yani bazen diyorum bir erkek neden böyle bir kadını arzulamaz. Çoğu arkadaşim kocasından kaçıyor yorgunum isteksizim falan diye biz ağzımızla istiyoruz hahah
Sutlucikolati successfulwoman popoya saplak atarak sac cekerek 🤤 sert sekilde pozisyondan pozisyona geçirerek 🤤 acı ve zevk karisik öööfff 🤤🤤🤤🤤🤤🤤
peynirlimakarnaa successfulwoman bana kalırsa ya bu deveyi güdeceğim yada bu diyardan gideceğim gibi geliyor 😅
peynirlimakarnaa successfulwoman yok vallah hiç güzel değildi orgazm bile olmadım max 15 dk sürdü şapur şupur yarabbi şükür tamam gece gece duş aldığımla kaldım daha 2 saat önce almıştım 😅
successfulwoman bilmemkineolsa Kesinlikle öyle kadinlar çok ihmal ediliyor.. Özelikle sevgi ilgi ve sexte
successfulwoman Sutlucikolati terletecek böyle. Ter yukaridan aşağiya doğru kayacak. Sert sex gerçekten çok zevkli