sare08 canım, ben transferden sonra hastamede dinlendim olmayacak dedi doktor ve inan olmayacak emindik bende gelmişken İstanbullun altını üstüne getirdim. O yasak bu yasak dinlemedim bile. Kanamam oldu adet görüyorsum dedi doktor iyi dedim ağlamayi eryeledim desem yeri. Birtek nedensiz türk kahvesine aşıgım çok içen biriydim sigarada yanında zevkim hop bir anda içemedim canım istemiyordu bu kadar kasık ağrım oldu mu bile takmadım. Tatil dedim memlekete dödük deli gibi çalıstım hop bir gün bayıldım kan şekerimdir dedim boşverdim. Bu arada tekrar kanama da oldu. Transferden sonra kn yahlili yapışacaktı yapmadım. Kaset test aldım öyle şoka girdim ki şimdi bu çift çizgi neydi unutum afaladım. Doktora göderdik olması imkansız kan yahlili yaptır. Malesef tatildi yaptıramadık. Bir kaç gün sonra btc1200şok ikiz gebelik olma ihtimali var dediler zaten embriyonlarıöız hep çift dönlenmilti. İnanır mısın doktora tek embriyon olsun diye yaşvardım beni o güne döndürdün hala cahiliğime veririm. Velhasıl ben ikizlerle hamile kaldım ben bile inanmasamda☺️ bugün varlar ve ikisi babasının kopyası oldu🥺