prensesperfinyaa 17 yasında kaçtım 2 çoçuls kaldım bu tekrardan yemiden evlendim bu hatayı bidaha yapmak istemiyorum siz ne kadar çabuk insanlsrı yaşancınçıkarıyorsunuz utanıyorum geçmişimden ama çok üzüldüm bu laflarınıza 🥹😭😭
Bahtsizbedevi_ prensesperfinyaa canım kusura bakma ama 17 yaşında kaçtın üstüne 2 çocuk yaptın anlaşamadın ayrıldın 2.ci evliliği nasıl cesaret edip yaptın yani ilkinden hiçmi ders almadında hemen 2.ci evliliği yaptın aklım almıyo sonrada buraya gelmiş kocam böyle böyle yaptı diyosun keşke hiç 2.ci evliliği yapmasaydında 2 çocuğunla gül gibi geçinip gitseydin o 2 çocuğa yazık seninle birlikte onlarda rezil oluyorlar böyle ayy yazarken sinir oldum ya
prensesperfinyaa Göürmcemin kocasıda evi terk etmiş yumurta için oda bize geldi bugün tam huzur kaçtı
belladonna tazeann 3 aydır evliyim yazdığını, başka bir kullanıcı ile yorumlaşmasını okumamıştım bilgim yok 🙂
tazeann ikiprensesannes tabiki hiç bi kadının bunu yaşamaya hakkı yok haketmiyorda ama bizde salak yerine konulmayı haketmiyoruz
Bahtsizbedevi_ ikiprensesannes ilerde dedim kız emin ikinci evliliklerde çoğu kişi çok mutlu ondan dedim tabi bidaha evlilik isterse ayrılırsa
Bahtsizbedevi_ tazeann nasıl yani ben diğer postlarını görmedim 3 aylık mı evli öyleyse 2 çocuk ne ara oldu ve doğdu kafamda deli sorular ???