Biyiklim ikiprensesannes gelecek mrk etme 😅 kapalı birisin herhalde böyle bir şey yaptın 😂açık olsaydım yapmazdım o yüzden
ikiprensesannes Biyiklim kapalılar için daha kötü sorun bence 😅ben açık desen açık değilim kapalı desen oda değilim😅
Bahtsizbedevi_ ikiprensesannes benim saçlarımda çok dökülüyo ya ama ben kazıtamam çok geç uzadığı için valla cesaretine hayran kaldım🫶🫶
ikiprensesannes Bahtsizbedevi_ benimkilerde hemen uzamaz sanırım ama bı hafifleme geldi bilmiyorum bı yandan da huzursuz oldum sanki içten içe pişmanlık var ama yaptım artık
elizyaa Bende kazitmamak için direniyorum bekarligimdan tut kaç yıldır avuç avuç dökülüyor saçlarım ,vitaminlerime baktirmdim ,kullanmaya başladım hala aynı , kisaltayim toparlanır diyorum gene aynı kazittim ha kazitacam ama pişman olucagimi biliyorum 🥲
ikiprensesannes elizyaa eğer saçlarını açık kullanıyorsan pişman olursun ☹️🥺 dökülmeyi hep bebeklerim beni tanıyor diye düşündüm ama alakası yok bu kadar sokupme normal değil çünkü
nesli123 Benimde saçlarım çok dökülüyordu kısacık kestim pişman oldum kuaföre gidip bakım yaptırdım birde röfle yaptırdım yiprandigindan mıdır nedir dökülme olmuyo boyadan sonra 😄😄 kazitmaya hiç cesaret edememmm
ikiprensesannes nesli123 deli cesareti bendeki tavsiye etmiyorum 😅ama inanılmaz dökülme oluyordu o kadar temiz bakmama rağmen saçlarımı çok sever bakardım ama anlamsız bi de kaşınma oluyordu kazitinca geçti bakalım inşallah bidaha aynı sorunları yaşamam saçlarıma boşu boşuna kıymış olmam
elizyaa ikiprensesannes kapalıyım ama evde sürekli açık kullanıyorum ilk andan pişman olurum kesmeye de kıyamıyorum kaldım arafta ama kendimi bildim bile dökülüyor da yani denemedigim şampuan kalmadı nerdeyse
ikiprensesannes Bahtsizbedevi_ benim eşim beni cesaretlendirdi valla hatta kendisine yaptırdım başta saçlarımı o da sevdiği için izin vermedi sonra çok ısrar edince o da yaptı bide keltoşum diye seviyor 😅tatlı oldun diyip duruyor 🤣
sacmaliysenercan ikiprensesannes iyi cesaret valla doğumdan itibaren öyle bir dökülüyor ki bıktım artık ama yinede kazıma ya cesaretim yok
ikiprensesannes sacmaliysenercan bende pişman oldum ama geçti yapacak bişey yok daha sağlıklı gelecekler inanıyorum,😁🤭
sacmaliysenercan ikiprensesannes inşallah 🌸 bu süreçte bakım falan yap da sağlıklı uzasın hızlı uzasın