ikiprensesannes sacmaliysenercan bebiş mebiş dinleyemiyeceğim o zaman kaynanama postalar gelirim yetti gayri canıma tak etti 🥺🤣🥴😂😅😅😅🤣🤣🤣
sacmaliysenercan ikiprensesannes yaa benim daha çok küçük ve bırakacağım kimse yok birakmam da galiba
ikiprensesannes sacmaliysenercan Allah bağışlasın benimkide küçük ama sağolsun kaynanam böyle durumlarda işim olursa falan bakar ona bırakıyorum
sacmaliysenercan ikiprensesannes yok ne gitmesi kocam gelmedi bebiş uyandı ben eşofmanları çektim altta hazırlık var gizli 🤣🤣
peynirlimakarnaa ikiprensesannes peride beni bozdu ya ben bu kadar sık gelince iten biriydim şimdi ben gider oldum 😅
perimasali802_ peynirlimakarnaa ee şimdi nasıl gidiyor 😅 Demeki bir yerden artık konuşa konuşa adamda yeter artık demiştir 🤣
ikiprensesannes sacmaliysenercan hazırlıkları Aksatmiyoruz güzel güzel sevdim bu fikri de 😅😂kazaniz mübarek olsun 😅😂bol zevkler
ikiprensesannes peynirlimakarnaa güzeldir güzel daha ne olsun peride sana böyle bişey kattiysa ne mutlu perideye 😅
abasiyanik kaardelen ahahah güzel post olmuş🔥 iş üstündeyken öpüşürken Hep yapıp hem parmaklaması aşırı haz veriyor 🔥💃
successfulwoman abasiyanik Aşkim iş üstünde hem yapip hem parmaklama nasil oluyor. Hadi açikla lütfen