tazeann peynirlimakarnaa kız sen insanı iştahla getirirsin bu nasıl bi anlatma biçimi iştahlı iştahlı 😂
peynirlimakarnaa tazeann Ahaha gelin kız gelin ateşlenin biraz genciz güzeliz eğlenicez fikfiklenicez tabi 😅
Birumut kaardelen kizz biz kocamla ayni evin içinde birbirimizi göremez olduk ikimizde çalışıyoruz ben sabah çalışıyorum adam gece çalışıyor ben eve geliyorum o ise gidiyor birbirimizi sadece cumartesi görebiliyoruz malesef 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
peynirlimakarnaa sacmaliysenercan yok aşkım fikfik yok anavatan kan ağlıyor 🩸 😅kutsal pazar bizim için dışarıda geçer sabah çıkıp gece 2’de girdik eve hala kendime gelemedim ondan uğrayamadım buraya 😅
sacmaliysenercan peynirlimakarnaa ahaha pardon o zman 😂😂 bizim burda hava soğuk olduğu için çıkamadık ama herkes çıkmış 📍 istanbul
peynirlimakarnaa sacmaliysenercan burda da çok soğuk canım -5’di dün gece ama annem sağolsun bebişko ondaydı onları da teyzeme bıraktık orda takıldılar bakıcı çoktu dün bizde rahattık ondan 😅
perimasali802_ peynirlimakarnaa 😂😂 Allah seni ne etmesin yeter rezil etin bizi sus çabuk git kocana saril abooo😂😂
yesim631 peynirlimakarnaa aşkım sendeki bu yangınlık neydi böyle acill kocana söyle ateşini söndürsün 🤣🤣