kaardelen sacmaliysenercan Ateşli ilişkileri çok seviyorum söylediklerinin hepsi harika 😂 Ya kocalarımız haspam olsaydı odun öküz hiç bir şeyden anlamayan birileri olsalardı nolacaktı 😂
peynirlimakarnaa kaardelen kocalarınız anlattığın gibi olsaydı benim gibi hiç orgazm olamazdın ve gelip buradakilerin sana orgazm olmayı öğretmesini beklerdin 😅
Alev12 kaardelen merhaba canım,oral yapmama bayılır yalvarır hatta bende göğüslerimle oynamasını severim😛😛😛
perimasali802_ kaardelen iyi yaptın açarak 🔥 Yalniz bu beddua oldumu hiç aaa ne kadar ayip kalirsa nasil fik fik yapacağız 😂 Öncelikle ikimzde oral yapmayi severiz karşılıklı da 🔥 Ama en çok meme ,boyun,popo ve bacaklarımdan opulmesi ve ısırması fenaaa oluyor 🔥
sacmaliysenercan perimasali802_ memeler çok iyi de şuan süt geldiği için önceki gibi hırçın olamıyor ve içimde kaliyor benim de ama hiç yapmamasın dan iyidir 🥳😅
kaardelen perimasali802_ Ne yapayım yazın diye araya beddua sıkıştırayım dedim kaynana terörü 😂 Evet benim de çok hoşuma gidiyor. Genel olarak öpülmek ve dil darbeleri :)
perimasali802_ sacmaliysenercan ahaha 😂 elleyince bile eşim akardi süt maalesef 😂 Ama o doluluk aşırı zevk veriyor eğer sütten kesersem eskisi gibi olmayacak biliyorum 🥲
peynirlimakarnaa ikiprensesannes fikfikten geliyorum aşkoolaar🫢 Peride beni gaza getiriyor en iyi oralımı biraz önce yaptığımı söyledi eşim😅 Şaplak yemekten totomda parmak izleri çıktı alev gibi yanıyor şuan ve buna bayılıyorum🫢 Yataktan aşağı sarkıttı beni kendisi yatakta dizlerinin üzerindeydi ben de baş aşağıydım ayna karşısında çok iyi hissettirdi ama beynim ters döndü resmen 😅😅
ikiprensesannes sacmaliysenercan ahahaha kocam gitti ağlarım bak zaten adetim bitti derken yapaamadan gitti 🥺
ikiprensesannes peynirlimakarnaa beynine üzüldüm bak şimdi 🤣😂saatler olsun mu diyelim yarasın mi diyelim ne diyelim 😅
Alev12 peynirlimakarnaa huhuuuuuuu o şaplak varya hem canımı yakıyor hem haz duyuyorum😛çocukların uyumasını sabırsızlıkla bekliyorum
Kaymakliibaal Benim kocam düüüüzzz istediğimm şeyler olmuyo kii biz öyle muhabbetlere de giremiyoruz eşim hep kapattırıyo konuyı 🤣 oluyo bitiyo
asy456 kaardelen Yanıtlamayanın kaynanası evinde yaşasın Sırf bunu yazmışsın diye cevaplıyorum valla Benim sevdiğim ilişkiden sonrasında göğüslerimde ve boynumda ki gördüğüm morluklar😍 Eşimin çok emin değilim ama oral olabilir 👍