sacmaliysenercan kaardelen evet ilk zamanlarda denge kaybı olabiliyor zevkden kaynaklı doggy pozisyonunda arkadan saçlarımın çekilmesi vs bunlar eşimin inlemesi bazen regl günlerinde ben ona oral yaparım sonra elim ile devam ederim onun kıvranması falan o an ayrı hoşuma gidiyor 🤤🤤
kaardelen sacmaliysenercan Ateşli ilişkileri çok seviyorum söylediklerinin hepsi harika 😂 Ya kocalarımız haspam olsaydı odun öküz hiç bir şeyden anlamayan birileri olsalardı nolacaktı 😂
peynirlimakarnaa kaardelen kocalarınız anlattığın gibi olsaydı benim gibi hiç orgazm olamazdın ve gelip buradakilerin sana orgazm olmayı öğretmesini beklerdin 😅
Alev12 kaardelen merhaba canım,oral yapmama bayılır yalvarır hatta bende göğüslerimle oynamasını severim😛😛😛
perimasali802_ kaardelen iyi yaptın açarak 🔥 Yalniz bu beddua oldumu hiç aaa ne kadar ayip kalirsa nasil fik fik yapacağız 😂 Öncelikle ikimzde oral yapmayi severiz karşılıklı da 🔥 Ama en çok meme ,boyun,popo ve bacaklarımdan opulmesi ve ısırması fenaaa oluyor 🔥
sacmaliysenercan perimasali802_ memeler çok iyi de şuan süt geldiği için önceki gibi hırçın olamıyor ve içimde kaliyor benim de ama hiç yapmamasın dan iyidir 🥳😅
kaardelen perimasali802_ Ne yapayım yazın diye araya beddua sıkıştırayım dedim kaynana terörü 😂 Evet benim de çok hoşuma gidiyor. Genel olarak öpülmek ve dil darbeleri :)
perimasali802_ sacmaliysenercan ahaha 😂 elleyince bile eşim akardi süt maalesef 😂 Ama o doluluk aşırı zevk veriyor eğer sütten kesersem eskisi gibi olmayacak biliyorum 🥲
peynirlimakarnaa ikiprensesannes fikfikten geliyorum aşkoolaar🫢 Peride beni gaza getiriyor en iyi oralımı biraz önce yaptığımı söyledi eşim😅 Şaplak yemekten totomda parmak izleri çıktı alev gibi yanıyor şuan ve buna bayılıyorum🫢 Yataktan aşağı sarkıttı beni kendisi yatakta dizlerinin üzerindeydi ben de baş aşağıydım ayna karşısında çok iyi hissettirdi ama beynim ters döndü resmen 😅😅
ikiprensesannes sacmaliysenercan ahahaha kocam gitti ağlarım bak zaten adetim bitti derken yapaamadan gitti 🥺
ikiprensesannes peynirlimakarnaa beynine üzüldüm bak şimdi 🤣😂saatler olsun mu diyelim yarasın mi diyelim ne diyelim 😅
Alev12 peynirlimakarnaa huhuuuuuuu o şaplak varya hem canımı yakıyor hem haz duyuyorum😛çocukların uyumasını sabırsızlıkla bekliyorum