aynoluyoyaaa Kızlar adet olacak gibiyim ama olamadım sol kasığıma ara ara küçük kramp geçiriyo midem bulanıyor hamilelik belirtisi olabilir mi ilişki olalı 9 gün oldu çok erken değil mi acaba stresten mi midem çok kötü ya
ikiprensesannes aynoluyoyaaa sakin ol öncelikle olacaksa bu kadar süre yeterli ama istemiyorsaniz önlem alın
lgrth aynoluyoyaaa 9-10gün içinde bebek rahme yerleşiyor ve yerleşince beta kanda yükselmeye başlıyor yani belirti verebilir test yapsan silikte olsa çıkar bence..ben bulantı yaşamadım hiç göğüs ağrısı yaşadım ilk süreçte..ama seninki haptan olabilir gönlünce olsun 🙂
aynoluyoyaaa perimasali802_ 9 gün sonra böyle bir etki yapabilir mi bilmediğimden soruyorum ilk kez kullandım
aynoluyoyaaa perimasali802_ siz ne zaman adet olmuştunuz çok endişeliyim ya çok korkuyorum midem çok bulanıyor ama 9 gümde belirti olur mu bilmiyorum
perimasali802_ aynoluyoyaaa ben bayadir aldım bu hapi bir aldığım ertesi günu , baş ağrısı mide bulantısı halsizlik yorgunluk ateş vs baya etki vermişti bnaa günüme birgün gecikme ile adet oldum Sikma sakin ol panik yapma kendinden emin isen sorun yok canim 🌸