ikiprensesannes penguen anladım canım inşallah yardımcı olurlar ama eşin uygulamalı yapar daha güzel zevk alırsın
nesli123 Tam anlamıyla rahatlayamiyo olabilirsin kendini eşine bırak istediklerini söylemekten cekinme
penguen nesli123 aşkım kendim üstten oynasam boşalırım zaten ama sex esnasında zerre birşey hissetmiyorum taklit ediyorum sürekli alıyormuş gibi oda farkında asla boşalamadım hemde asla
peynirlimakarnaa penguen boşalmanın nasıl birşey olduğunu biliyor musun belki de boşalıyorsun ama anlamıyorsun
kelebekkiz penguen aşkım kendim üstten oynasam boşalırım peynirlimakarnaa kendi isteğimle yapsam boşalirim demiş yani nasıl bişey olduğunu biliyor
penguen sacmaliysenercan klitoristen kendim boşalabiliyorum sex esnasında boşalamıyorum maalesef hiç bir hissayatım yok
penguen peynirlimakarnaa kızlar kendi işimi kendim hallediyorum vajinanın içindeki kısımdan boşalamıyorum problem o
perimasali802_ penguen zevk yoksa orgazmda yok Bu durumu eşinle konuş ve zevk almaya öncelik git bedenini uyarıcı olan vücudunu kullan
sacmaliysenercan penguen eşinle konuşman onun da anlaması ve bir çare bulmanız lazım başka şeyler denedin mi
peynirlimakarnaa penguen cinsel terapi almanı öneririm burda vardı yardımcı olan biri kızlar etiketler
aredhel penguen bazı insanlar klitoral bazı insanlar penetrasyonla boşalır bu kadar kasmayın yapamıyorum diye
penguen peynirlimakarnaa kadın doğuma gitmiştim sadece ama cinsel terapiye gitmedim kendimde denedim keşfetmeye çalıştım ama yok olmadı
peynirlimakarnaa penguen enteresan, boşalamama sorunu birçok kadında var ama hiç zevk almamayı ilk kez duydum