serifedonmez yesim631 uygulama klasörlerinin arasına sakladım zaten yoğun çalışıyo öyle boş kalıp da kurcalayayım ne var telefonda demez
yesim631 serifedonmez anam benimki bakar kurcalamasa bile illa görür bi ara aramayı kaydeden bi uygulama indirdim ertesi günü gördü 🤣 bende artık bişey indiremedim
serifedonmez yesim631 10 gün kadar oluyor bende indireli inşallah yakalamaz😂 kaynana yanındayken falan benle ilgili bişey diyor mu diye oturup dinliyorum 😅
snm07 yesim631 o tarz uygulamalari kendini illa belli eder cok basit daha profesyonel uygulamalar var.
cananlcm serifedonmez ben kendim için yapmıyorum yakınım için yazmıştım da kendim için yapsam herhalde bende kaynana için yapardım 😂
yesim631 serifedonmez bende onu çok merak ediyorum ailesiyle yan yana olunca kesin benim hakkımda konuşuyolar diyorum kendi kendime 🤣🤣🤣
serifedonmez Sevde_20 uygulamaya girince kendin basıyorsun tuşa öyle dinleniyor dinlemen bitince de durduruyorsun
Sutlucikolati serifedonmez gitti de işte 🤣 gelen aramalari dinleyebiliyor muyuz ya 🤣 ya da srama kaydini e postaya falan gonderme gibi bisey var mi