• Muhabbet
  • Son kez Cinsiyet Tahmini 🩵🩷

zeyyy Erkek gibi hissettim. Saglıkla dogsun insallah

Bende anlamam ama kız hissettim sağlıkla gelsin🌸

zeyyy erkek demiştim yine erkek diyorum sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏❤️

tazeann 1.30 saat sonra terminimmm çikar çikmaz haber vericem. Ama çokkk heycanlıyımmmm🙊🙊🙊❤️❤️❤️

zeyyy Bende heyecanlandım kız sağlıklı olsun inşallah 🤲🏼 sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi

tazeann

Hamile olmadan rüyama girdi. Daha adet günüme vardi Hatta. Biri rüyamda bana seslendi kalk Hamilesin oglun olucak diye… o gün okadar etkilendimki test yaptim positiv cikti…

Ama tahminler kafami karistirdi tatlim yaaa 😂 onun Icin soruyorum anlayan varmi yoksa his mi diye…

Bir dünya güzeli kizim var, gönlüm erkek evlat ister ama rabbim bana neyi Hayirli gördüyse onu yasarim 🤲🏼🩵❤️🩵❤️

zeyyy Aynn öyle bazı rüyalar habercidir diye boşa dememişler tabi gönül ister bi kız bi erkek evladın olsun ama hepsinden önemlisi sağlıklı olması Rabbim kızını bağışlasın bebiş te sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏼💞

zeyyy aaa maşallah Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️♥️😍

zeyyy tebrik ediyorum sağlıkla gelsin inşallah 🙂🙂 bizde bugün öğrendik ya çok heyecanlıyım 🙂

zeyyy Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah çok sevindim 🤗