Goat aredhel Vallahi şuanlık yorum yazarken bile çıkan reklamları ve şu donup duran sorun düzelse o bile yeter. Uygulamayı sildim yükledim başka tlfdan bile denedim şu donma sorunu fena bunaltıcı
aredhel lgrth bence bunu düzeltecekler zaten çoğu kişi ara verdi foruma Goat ikiprensesannes herkes katılsın lütfen yorumla dolsun bu post ❤️
ikiprensesannes aredhel bence kesinlikle söylediklerine katılıyorum kesinlikle olması gerekiyor ❤️ inşallah ilgilenirler çok severek kullanıyoruz
SuVeAtes aredhel Şu sayfa yenile butonu olsun ekran indirmek üşendiriyor🤣 Reklam için ben Google üzerinden giriyorum valla reklamsız hayat iyi oluyor.
Elmasekeri lgrth ay evet yaaa reklamlar kaldırılsın sırf bu yüzden giresim gelmiyor perideye yaaa tam hevesleniyorum açıyorum uygulamayı dakikalarca reklam geçiyorum sinir bozuyor
Blondie aredhel Bencede dediğin çok güzel keşke olsa birde story paylaşabilsek tabi kendimizi değilde gülebilceğimiz şeyler sözler falan😂🥰
sacmaliysenercan Bencede güzel fikir Instagram gibi olması hikâye yapalım bide gif seçeneği vs daha farklı olabilir bence çıkartma falan da paylaşa bilelim
Akrepkadini aredhel bence premium üyeler olmalı. Premium başlık açanlar sadece premiumlar görsün ya da herkese açık post atabilsin.