peynirlimakarnaa Bacım ben 3 yıldır bu problemi çözemedim sen çözersen haber et (eşimde de sağlık olarak bir problem çıkmadı psikolojik dedi yani keyfiiii)
hayatsevinceguzell peynirlimakarnaa ben bıktım ama asker arkadaşı gibi yaşamaktan artık kendımı kadın gibi hissetmemeye başladım önceden sexy gecelik çamaşır falan giyerdım artık hiç hevesim kalmadı
perimasali802_ hayatsevinceguzell 30 dan sonra bunlara ne oluyorsa artık Hepmi böyle acaba ikna edip terapimi alsa yada ne bileyim başka bir sorunu vardir
hayatsevinceguzell perimasali802_ biz daha 1.5 yıllık evliyiz ve hep böyleydi maddi manevi durumumuz iyi nedir sorun anlamadım yârın üroloji doktoruna gideceğiz
perimasali802_ hayatsevinceguzell peki olunca ereksiyon vs erken boşalma sorunu varsa yada kendini tatmin ediyor bunu anlamıyorsunuz bnce siz gidin çünkü evliliğin temelinde cinsellik olmalı
hayatsevinceguzell perimasali802_ tuvalette yarım saat kalıyor acaba kendını orda mı tatmin ediyor hiç bilmiyorum
lgrth hayatsevinceguzell o kadar kalsa ben bir gider yoklarım valla kontrol et arada dinle belki bir şeyler izleyip tatmin oluyordur belki eskiden kalan alışkanlıklardır bilemedim yani..erkeklerin isteksiz olanını hiç anlamıyorum zaten orası da ayrı bir konu da
perimasali802_ hayatsevinceguzell içine kötü bir şey koymak istemiyorum asla inanki belki eşiniz böyledir ama bnce sizin açık bir şekilde konuşup ve eşinizin terapist ile konuşması gerek yani bir erkek nasil istemez
Alev12 hayatsevinceguzell ilk kez boyek birsey okudum…yorgun olsa bile erkekler kolay kolay karşı koyamazlar onların genlerinde var cinsellik durtusu
ikiprensesannes hayatsevinceguzell ama normalde erkekler bu durumları kendilerine yediremeyip doktora falan gitmeleri gerekmesine rağmen buna itiraz ederler yani burda kaç post okudum öyle senin eşin itiraz etmiyo anladığım kadarıyla yazdıklarından.belki onun elinde olmayan bişeyden ötürüdür inşallah düzelir