Cumartesi günü bir delilik yaptım. 1 kulağımda zaten 2 delik vardı ben 3 delik daha deldirdim. Kıkırdağımı birde 2. Deliğimin yanına 1 tane daha deldim. Birde tragus yaptım kıkırdak dokununca acıyor tragus acımıyordu ama bugun ağrımaya basladı krem sürüyorum şişlik falan yok ama ağrı var bide arkasındaki kancasımı ne büyük cıkaramıyorumda acıyor cünkü ağrı kesici içtim krem sürdümdr geçti normalmı acaba ya çıkarsammı acaba diye düşünüyorum ama cokta güzel duruyor:(
Kulak deldirme
Blondie hayırlı mi olsun diyelim geçmiş olsun mu bilemedim😅belki zamanla alışır ama bildiğim kadarıyla vazelin kulak deldirildikten sonra iyi geliyo yaraya istersen dene ben iki kere aynı yeri deldirdim korkudan küpe takmadım ama kulaklarimq bişey takınca uyuyamıyorum helal olsun o kadar delik maşallah
ikiprensesannes bepanthon aldım onarıcı merhem olan kreminden ondan sürüyorum kız seviyorum ben ama işte sıkıntısı var böyle diye deldiremiyordum😂 bugün bişey yok ağrıda yok kıkırdak ağrıması gerekiyor asıl ama benim tragus agrıyor 😂
Medusa galiba ondan oldu napayım ya hepsi biranda çıksın dedim aradan😂 yok şişlik falan hiçbişey yok sadece ağrı oluyor arada bir. Bazen geçiyor bazen başlıyor yine. Birde kıkırdağım az bişey kızarık oraya dokununca acıyor sızlıyor küpesini hiç çıkaramıcakmışım gibi kremi sürünce geciyor ağrılar aslında sabah akşam sürüyorum hep. Bu küpeleri ne zaman değiştirebilirim acaba?
Blondie benimde kulaklarımda fazla delik var
Tragus
Standart lobe
Upper lobe
Outer conch
Var benim tragusum 1 ay içinde gibi bir sürede tam tamına iyileşmisti deldirdiğim stüdyo bana sprey verdi sıkmam için ama bir işe yaramadı bende kolonya ve eczaneden merhem almıştım o dönem ismini hatırlamıyorum ama eczaneye sorarsan verir ve dokunma kulağına sürekli orayı unut dokunduça mikrop kapar ellerini yıkamadan da bakımını yapma özellikle temiz olsunlar 1 ay sonunda rahatlıkla elleyebilirsin şuan bende bir delik yaptırmayı daha düşünüyorum ama korkuyorum😊
Mavininannesi ben deldirirsem sağ kulağıma 2. Delik açtırırım baska deldirmem😂 korkuyorum artık tragusta bişey yok acı yok ağrı yok vardıda geçti yani şuan sanki iyileşmiş hiç birşey yok yani sadece kaşıntı var çok kaşınıyor kaşıyamıyorumda😂 kıkırdağım şişmiş ve sızlıyor ağrıyor bugün temizledim krem falan sürdüm birde buz tuttum şişliği insin diye. Off ellememek için kendimi zor tutuyorum ya elim sürekli tragusa gidiyor oynuyorum hemen aklıma gelince çekiyorum birde aşırı kaşınıyor orası 😂