peynirlimakarnaa zuku hamilelik beta hcg testine bakılır burada o yok neden insanları umutlandırıyorsunuz? Bu sonuçlar enfeksiyon sonuçları bir enfeksiyona karşı bağışıklık var antikor görülmüş
zuku peynirlimakarnaa ben niye umutladırayım! Eğer hamilelik şüpeniz varsa diye sordum zaten. Abartmayım lütfen. @peynirlimakarnaa buda hanım efendinin diğer postu!
peynirlimakarnaa 10070668772 benimde benzer sonuçlarım vardı bana daha önce bir enfeksiyon geçirmişsin ve buna bağışıklık kazanmışsın demişti doktorum ama senin durumun aynıdır veya değildir bunun açıklamasını doktorunun yapması daha iyi
lgrth zuku canım diğer postunda hamile olduğunu zaten yazmıştı..ama buradaki tahlilde beta hcg sonucu yok diğer rutin testler var..🙂
peynirlimakarnaa zuku herşeyi ne çok biliyorsunuz ayol ayrıca insanların postlarında yazdıklarını okuyoruz genelde diğer her yazanın geçmiş postlarını okuyacak kadar bol vaktim yok
10070668772 peynirlimakarnaa peki bir iğne felan yapıldı mı ya da risk oluşturur tehlikeli bişey felan dedi mi endişeleniyorum da o yüzden lütfen kusura bakmayın
peynirlimakarnaa zuku senin yazdığın cevaba göre cevap veriyorlar sana. Hcg olmayan sonuca 126 hamilesiniz yazmışsınız yanlışlığı siz yapmışken etrafınıza sarmanıza gerek yok
zuku peynirlimakarnaa herkese yetiştirecek cevabınız var malesef gerilmenize gerek yok. Sadece yaptığunız yoruma karşılık verdim. Umut vermek büyük vebal o bana düşmez.
peynirlimakarnaa zuku kendinize gelir misiniz burda hatalı sizsiniz bilmediğiniz konu hakkında yorum yapıyorsunuz bu durumda herkese yetiştirecek cevabı olan da siz oluyorsunuz 😅