SuVeAtes tazeann successfulwoman Akşam oldu bizlere gün saati 🤣 bir bu saatlerde kudurabiliyoruz ne edem başlık dedim uygun olsun 🤣
peynirlimakarnaa SuVeAtes ay taktırdım hormonlu spirali kafam rahat ayol 2 gün regl oluyorum o da lekelenme şeklinde günlük pedle atlatıyorum 😅
SuVeAtes peynirlimakarnaa Ah bende taktirsam da kayma riskinden implant istiyorum. Onu da taktirana kadar inşallah hamile kalmam yaaa offf 🫠🫠
peynirlimakarnaa SuVeAtes implantın da riski aynı ki bende onu istemiştim doktorum mirenanın daha konforlu olduğunu risklerinin aynı olduğunu söyledi
peynirlimakarnaa ikiprensesannes çok çok memnunum ben yoğun ve ağrılı regl olan biriyim bekarlığımdan beri 3 aydır hormonlu spiral kullanıyorum çok rahat zaten anestezili takıldı hissetmedim yani kanamam azaldı hatta yok denecek kadar az sıfır ağrı regl olduğumu bile anlamıyorum hissetmiyorum bile çünkü akan bişey yok peçeteye geliyor sadece 😅
Alev12 SuVeAtes benimde öyle yeni doğum yaptım regl olmadım daha inan bazen ne yapacağımı şaşırıyorum eşim işte olunca o dönemde doruklardayim resmen😛
SuVeAtes Alev12 ben 18 ay olmadım o sıra prezervatif ile korunduk hepte işte dedim implant taktirayim taşınma kızım sağlık sorunları derken hep ileri attım şimdi Yusuf Yusuf oldum hele bu ay çok kuduruk geçti o yüzden en kısa sürede çare yapmam lazım kendime
ikiprensesannes peynirlimakarnaa yaaa çok iyi inşallah bende yapacam anca öyle rahat ederim bu korkuyla yaşanılmaz
SuVeAtes peynirlimakarnaa Kayma ihtimali oluyormuş çok var Kids’te bununla korunup kalan ya o yüzden benim doktorumda bağlatmadan sonra 2. Sırada yer alır demişti implant için o yüzden onu istiyordum ama bir türlü nasip olmadı ya
2minnosannesi SuVeAtes ne kudurmasi adamla 4 gündür yan yana gelemizyoruz aramızda bı soğukluk var cozemedigim 🥲 kızı memeden kestim sanki onu kesmisim gibi uzaklaştı hasbam🥴
SuVeAtes 2minnosannesi 🤣🤣🤣 ay yarıldım son lafına 🤣🤣 Ultra yüklenmiş enerji ile gelir yanına hatun hatun diye 🤣