peynirlimakarnaa ikiprensesannes kız çok uzun sürerse yorulurlar bize zaman ayıramadan bayılırlar şöyle dürtme özelliği falan olsa keşke uygulamanın da çağırsak ahahahah düşünsene fikfiktesin seni kızlar dürtüyor ateşini anlat diye
elisaa48 peynirlimakarnaa eşimin yaparken oh diye bağırması çok güzel söyler hep duymak isterim 🔥🤣benim de altında üstünde kıvırmam 🔥
peynirlimakarnaa ikiprensesannes son ilişkimde bende yataktan çıkmadan soluğu burda almıştım bana fikfik taktiği verenlere bende tecrübeleri söylemeye gelmiştim Ahaha sonra herkes fikfike gitti 😅
sacmaliysenercan peynirlimakarnaa yok dün gece hallettim onu bugün kocamın perti çıktı uykusuzluktan 😂😂
tazeann ikiprensesannes valllah yalan ben iş başında değilim😅 eşim dışarda daha geziyor beyefendi ben çocuğumun başında bekliyorum 🥴
peynirlimakarnaa tazeann eşin gelince biraz söylen geç kaldın diye kavga çıkar kavgayla fikfik iyi gider 😅
tazeann ikiprensesannes Bi yerde okumuştum da çok güldüm yazmıştın ya yorumunun altına heh işte aynı ondan kurban olsun benim şeyime hak etmiyor ker oğlu ker 😂😂
ikiprensesannes tazeann kız sandım ben yazmışım benim yazdığımdqn alıntı yazmışsın biliyorsqn sorun Yok ondan sordum 😂😂