Novaqua peynirlimakarnaa o sıra bana da gelsin istiyorum da çocuğu uyuturken uyuyakalıyorum kaç akşamdır 😩
lgrth Novaqua uyuya kalıp uyandırılarak daha ateşli oluyor bazen eşim benim dalmamı bekliyor ben öyle seviyorum diye ne kadar uykusuz olsam da o an başka keyifli 😂
peynirlimakarnaa Novaqua o zaman benim taktiği uygulayacaksın kocana vereceksin çocuğu uyutacak sende gece için hazırlanacaksın 😅
peynirlimakarnaa sacmaliysenercan of çok sıkıntı o düzensiz kanamalar ya yazın tam 4 ay kanamam vardı düşünsene 4 ay fikfiksiz kaldığını of çok kötüydü erkek gibi hissediyordum artık kendimi
Novaqua lgrth ay bende bayılırım uykudan öyle uyandırılmaya hatta mümkünse sertçe olmasına. Ama bu ara daha planlanmış bir akşama fantazili uzun bir sekse ihtiyacım var
sacmaliysenercan peynirlimakarnaa yaaa cidden görmediğim her an kocamın peşindeyim 🤣🤣😛 artık bana sapık diyor 🥴
Elmasekeri peynirlimakarnaa çok güzel inlerim zevk aldığımı hissettiririm ve tahrik ederim Çok kıvrak ve hareketli olduğumu düşünüyorum Eşimin kucağında otururken kaslı kollarıyla beni sıkı sıkı sarması vücudumu okşaması 🫠🫠🫠bitiyorum o anda 🫠😬yazarken bile canım çekti 😅😅😅🔥🔥🔥
perimasali802_ peynirlimakarnaa napayim canim çok yoruluyorum bu aralar zaten bu hafta çocuklara bişey oldu içimden geçiyorlar düzen kalmadı 🤕