Elmasekeri peynirlimakarnaa çok güzel inlerim zevk aldığımı hissettiririm ve tahrik ederim Çok kıvrak ve hareketli olduğumu düşünüyorum Eşimin kucağında otururken kaslı kollarıyla beni sıkı sıkı sarması vücudumu okşaması 🫠🫠🫠bitiyorum o anda 🫠😬yazarken bile canım çekti 😅😅😅🔥🔥🔥
perimasali802_ peynirlimakarnaa napayim canim çok yoruluyorum bu aralar zaten bu hafta çocuklara bişey oldu içimden geçiyorlar düzen kalmadı 🤕
peynirlimakarnaa mca hayatım vereyim vermesine ama sen sana yakışanı al vücutlarımız farklı sana en çok yakışacağını düşündüğünü al daha sexi olur 😘
peynirlimakarnaa perimasali802_ seni o kadar iyi anlıyorum kiii 1 hafta önceye kadar bende aynıydım kocam gelmeden tuvalete gidemiyordum o derece yani ama dişi patlattı şimdi yarım saat yalnız oynuyor ağlamadan
mca peynirlimakarnaa öyle tabiki ben çoraplı gecelik ne onu anlamadım hani kastettiğin vücut çorabı mı yoksa farklı bişey mi öyle deyince farklı birşeyden bahsediyorsun gibi geldi merak ettim değişik modelse alırım 😂🤭
sacmaliysenercan peynirlimakarnaa yaa yok genelde zaten sonunu kesin bağlıyoruz ona hatta eşim istemese bile sırf beni bile rahatlatır ama ben doymuyorum 🥴🙈
perimasali802_ peynirlimakarnaa ben yemek bile eşim gelince yiyorum Sabah erken kalkıp öğlen uykusu yapıyor kesmiştim gündüz uykusunu bu hafta hep uyuyorlar ve gece de durmuyorlar 😬🤕
peynirlimakarnaa sacmaliysenercan ee ne kadar güzel işteee acil kocanın avucundan benim kocama su içirmemiz lazım belki huy bulaşır 😅