mca peynirlimakarnaa öyle tabiki ben çoraplı gecelik ne onu anlamadım hani kastettiğin vücut çorabı mı yoksa farklı bişey mi öyle deyince farklı birşeyden bahsediyorsun gibi geldi merak ettim değişik modelse alırım 😂🤭
peynirlimakarnaa mca https://ty.gl/80wu8jawbbdx1 benimki bundan aşko ama maç 2-3 kez anca kullanılır çabuk yırtılıyor birde zaten adam çıldırıyor sert olunca kafesleri kopuyor ama fiyatına göre tek kullanımlık için bile değer değişik bir geceydi 2 saat kadar sürdü 🔥😅
lgrth peynirlimakarnaa vücut çorapları favorim yaa güzelmiş bu da benim bir tane varda tükendiği için linki yok ama bayadır kullanıyorum yırtılmadı bazen mini etek içine bazen temizlikçi olup şalvar giyip içine giyiyorum bazende elbise içine 😂😂
peynirlimakarnaa sacmaliysenercan fikfikfikfik aşko ne olcak başka benim canım ne çeker sadece peynirki makarna ve fikfik çeker 😅
peynirlimakarnaa lgrth bunu etek altına giysem kocam beni keser 😅 kilotlu çorap olsa belki de içeriğini bildiği için doğrar beni 😅
lgrth peynirlimakarnaa evin içinde canım dışarda değil 😂kocam dışardan geç gelince kapıyı bazen öyle açıyorum 😂
peynirlimakarnaa lgrth çok iyi taktik kavga sonrası olan ve karşılamakla kapıda başlayan fikfiğin tadı başka olur 😅
mca peynirlimakarnaa ama açıldı çok güzel bişey benziyor geldiğinde de güzel mi kız sipariş etsem mi bir tık sezeryan göbeğim var onun dışında güzel durur diye düşünüyorum ama göğüslerim emzirdiğim için bana güzel gelmiyor güzel gösteriyor mu
peynirlimakarnaa mca kadın her bedende güzel hayatım eminim sende ayrı bir güzel duracaktır denemekten zarar gelmez kendine güven zaten eşin bir kez bakacak sonrası fikfik 😅😘