Ya komşum diyoeum ama cidden piligin teki 2 ve 4 yaşında iki oglum var bazen koşar bazen yürür bazen duvara bsyler surterler her çocuğun yaptığı yarzda aşağıdaki orspuyu 3 senedir cektim çocuklarımı daracık odaya tıktım oturdum sırf onun yüzünden kaynanam idare et dedi diye simdi artık etmiyorum aksama kadar idare ederdim babaları gelince oynarlar ona bile arar bağırır bu ne ses derdi ..bıktık yani kaynanamlar koyde bu arada..bunun çocuğu yok evli annesiyle yasiyor evleri kira karşıda ama gitmiyo annesinin ölmesinden korkiyir anladığım kadarıyla babasını ve ablasını kaybetmis okey o zaman annesini alıp kendi evine gidebilir oyle bıktım ko psikolojisi bozuk manyak çocuklar 5 dk kosslara bağırıp ağlıyor deli ya resmen evin on adım otede gitsene sabahin olmasını iple cekiyorum çocuğuma hic dur et demicem evi basina yıksın vallahi o kadar eziyet ettim ki kendime cocuklarima kadin bes dk kahve ictim komsumla aradi bu ne ses diye bütün gun güm güm ediyomuşuz dedim bidaha idare etmicem ve arık acısını cikarticam insan gibi olsa vallahi haklı cok ses ama o idare ettigimi bile bile bana haksızlık etti cok kinlendim ya yazmak istedim.teskkuker 😶😶