Selam kızlar 26 yaşında bugün evliliğinin 4. Yılına girmiş 1 çocuklu bir kadınım ♥️
Eşim özünde çok iyi bir insan evine bakar herşeyimi karşılar durumumuzda iyi çok şükür. Yatak konusundada iyi gözü dışarda da değil kimseye bakmaz ama Yinede birşey eksik ?
Sevgisizlik..
ben sevgiye aç bir insanım ilgiye ihtiyacım var ama eşim bunu karşılayamıyor bende agresif oluyorum eşimde uzaklaşıyor konuşamıyoruz bile aramız çok açık konuşmaklada çözülmüyor ama çok yoruldum gurbetteyim kimsem yok kendimi yanlız hissediyorum güzel herkes tarafından beğenilen fiziği güzel bir kadınım ama eşim beni görmüyor ben sormayana kadar beni sevdiğini söylemiyor güzel laflar iltifatlar etmiyor sıkıldım böyle olmaktan ailemi özlüyorum çocuğumda var ne yapacağımı bilmiyorum evde iki yabancı olduk aynı durumda olan var mı çözümü olan ?

Hello33 yemin ederim postu ben actım sandım hersey aynı sadece benim çocuğum yok
    Aynı gurbetteyim bende 🥺
    Cok sevdigini soyluyo ama ben göremiyorum hissedemiyorum bana ne faydası var bu sevginin? Konusmaya kalksam kafanda kuruyorsun yine basladın kavgasız durma aman falan bilemiyorum demekki kaderimiz boyleymis ben artık biseylere cabalamaktan kafa yormaktan vazgectim eskisi gibi oyle her sorunu cozmeye calısmıyorum da oyle mi olmus tamam modundayım iyi geliyor bence sende dene 🫠❤️

ikiprensesannes hep öyleydi bir ara iyi olmuştu çabalarım sonrası sonra çocuğum oldu lohusa felan derken benim psikolojim bozuldu her şeye sinirlenir oldum oda beni anlamadı uykusuz kaldığımı iyi olmadığımı anlamadı beni anlamadı üstüme geldi yardımcı olacağına sonra bende değiştim hep öfkeli sinirli mutsuz olmaya başladım oda beni anlamadı yardımcı olamadı şimdi onun yaptığı her şey batıyor bana hep sinirliyim oda benden kaçıyor çünkü konuşamıyoruz bile

kendinegeladnan çok denedim ama olamıyorum beni sevgiyle istediği kıvama getirebilir çünkü çok büyük ailevi sıkıntılar yaşadım ve mağdur büyüdüm aradığım şey sevgiydi ama olmadı psikolojimde iyi değil sanırım psikiyatriye gitmeliyim çocuğum olmasaydı ayrılmayı bile düşündüm

Hello33 anneliğe alışmaya çalışırken yardımcı olmayınca eşler birbirine arasında böyle soğukluk girebiliyor. maalesef çünkü anne bir yandan çocuğuna alışmaya çalışıyor, bir yandan hayat koşuşturmasina yetişmeye, aynı zamanda da eşine yetişebilmeye çalışıyorken tabi eşinden destek bekliyor. Ve çok normal ve aynı zamanda en doğal hakkıdır bununla yüzleşmek yerine adam kaçıyor. ama keşke üstüne gelmek yada kaçmak yerine oturup da düşünse yüzleşmeye cesareti olsa bu kadın niye böyle diye düşünebilse 😶
        şöyle de bişey var adam sevgisini belli edemiyorsa sen bunu çaba sarf ederek düzeltmezsin ki sevgiyi geçiyor. bu yani sana destek olması gerektiği zamanlarda senden kaçmayı seciyor. suç onda biraz da seninde böyle insandan bunları beklemek ne kadar doğru tartışılır .ah kadın olmak ne zor şey sen onca şeye aynı anda göğüs gerip mücadele ediyorken hayat arkadaşım dediğin insan bunları görmezden gelir ne acı Allah sabır versin 😑

ikiprensesannes ben ne yapacağımı bilemiyorum mutsuz bir eve tıkanıp kaldım herşeyim var dışardan bakınca herkes yerimde olmak istiyor ama ben mutsuzum anlatıyorum bazen birine bana diyorlar ki herşeyin var kocan herşeyi yapıyor senin için ama ben istemiyorum ben sevgi istiyorum

Aynı şeyleri zaman zaman bende yaşıyorum eşinden birşey bekleme biraz akışa bırak eleştirme üslubunu yumuşat kendine YouTube dan sohbet aç dinle psikolog dinle film izle bı meşgale bul eşine odaklanmayi bırak. Kendi ruh sağlığın için. Ferhat aslan, serhat yabancı bunları izle. Sohbet olarak da kerem önder Saliha erdim dinle izle. İnşallah faydasını görürsün.

nurella34 tavsiyen için teşekkür ederim birazdan açıp izleyeceğim inşallah çözüm olur içim değişir tekrar yazarım

Hello33 bazen bir şeyi çok isterken aslında kendimizi yıpratıriz yada kaygı,stres yaparız güzelim anlıyoruz seni bunda sorun yok ama kizlarin da dediği gibi birak sen esini once nefes al
              Alki kendini değiştir belki yaşananlar senin icinde eşin içinde değişir Sabah öperek uyandır yada ise yollarken gelirken sen aşıla bunlari belki oda anlar
              İlk yorumumda dediğim gibi sen ne istiyorsan eşinede yap

Hello33

Hello33 .heves dediğin nedir ki canim kalk bir silkelen kendine gel eşin için değil kendin için yap giyin suslen al eline tarayini aynada kendine şarkılar övgüler soyle
                Önce kendini sev kendini
                başkasından sevgi dilenme kendini sevki değerli Gorki karşıdaki de seni görsün
                Ve eğer psikolojik olarak iyi degilsen sana terapi iyi gelecektir

Hello33 değişir emin ol bunu isteyerek yaparsın sen karşıdan sevgi beklerken kendinden de soğumuşsun once kendini tamir et güzelim 💜

Hello33 onu Allah bilir
                    Olmayan birşey için niye düşünüyorsun ki sen eşine ailene odaklan
                    Kısmetin ayağına geldiyse ne yapsanda olmazdi canim bunları düşünme kendini üzme ♥️

Hello33 biraz acımasız olacak ama bu ilgi beklentisini düşürmelisin bu insanı başka şeylere sevk eder farkına bile varmazsın
                    Kendini beğenmen güzel fakat herkes tarafından beğeniliyor oluşunu dile getirmeni sakat gördüm ben.
                    Farkında olmadan adama da bu kıyası yapıyorsan soğukluk oluşur.
                    Nedense mağdur olduğunu düşünen ama haksız taraf olarak gördüm seni.
                    Önerim hiç bir şeyi sorun olarak görmemeye çalışmak günü geçirmek.8-10 gün dişini sıksa da zoruna gitse de eşinin damarına basacak konularda kavga sebebine onun bakış açısıyla yaklaşıp öyle davranmayı denemek.tutarsa öyle devam edersin.
                    Ne olursa olsun ama dişini sıkacaksın bir kaç gün deneyeceksin.
                    Ayrıca bopamayı çocuk olmasaydı ayrılırdımı aklına bir daha getirme çekme zihnine kötüyü çağırma

Hello33 7 yıllık evliyım 2 tane çocugm var.eşim evlendğimzdn bu yana seni seviyorum falan demez iltift etmez ama başka şekillerde gösterir sevdiğini istediğini.ilk yıllar bende çok kafama takıyordm baktımki adamn huyu öyle bıraktm düşünmeyi rahatladm.akışına bırak bi zaman sonra alışıyorsn bu duruma sonra o senn peşinde koşuyo