aredhel perimasali802_ Elmasekeri kız ben de sürekli yapmıyorum arada sırada böyle kücük miktarlarda 😂
Elmasekeri aredhel yapmak istiyorum ama yapamıyorum yaa ben fazla safım bunun için galiba az mi parası birsin hemen çıkarıp veriyorum 🥴🤭🫡 hiç fiyatını fazla söyleme olayını yapmadım 😅😅😂😂
elisaa48 Elmasekeri bende öyleyim salak gibi geçen para verdi gene istedi bende yok hiç dedi sana gene vercem dedi vermedi o param öyle gitti ama ben gardımı aldım bi daha vermem 🙄😂
piyangobileti aredhel bunu yapmayan bizden değildir 😂 bilerek fiyatını yüksek söylüyorum gerisi bana kalıyor her şeyi alıyor ama kendimi güvende hissediyorum ben 😃
aredhel piyangobileti aynennnn öyle 😂 Pembevedolar yok o konuda çok şanslıyım ne istesem veriyor alıyor cömert Allah razı olsun benimki sadece huy geriye kalan paraları biriktiriyorum
Pembevedolar Kocanız para vermiyorsa yapın hakkınızdır benimkinin parası bende ztn ne istesem alıyorum altın maltında alıyo o yüzden ben saklamıyom
elisaa48 aredhel bende öyle yaparım ve benim yaptığım başka bir şey de var 😂 cebinden çalıp da biriktiriyorum 😁 😁 mesela bugün ilk çeyreğimi aldım cebinden çaldıklarımla🤣🤣keşke daha önce böyle yapsaydım bir arkadaş geç akıl verdi 🤣🤣
aredhel elisaa48 aslında altın biriktirmek çok iyi bir şey bence güvence altına alıyosun ne güzel gidecek o parayla yemek yiyecek bitecek zaten para ama bir güvence kötü gün parası koymuşsun kenara helal olsun
Elmasekeri elisaa48 kız Allah seni yaaa 😅aynını bende yapıyorum🤦♀️ birde ben param varken ayırmıyorum salak gibi harcıyorum hemen kalanı sa adama veriyorum onsan sonra kalıyorum ortalıkta 😂😂🤦♀️🤦♀️ elisaa48 gardımı aldım bi daha vermem Ne zamana kadar aşkım bi sonraki isteyişine kadar mı 😅😅🤦♀️🤦♀️😁
elisaa48 Elmasekeri ben harcamıyorum ama eşime harcadım bende hiç yok ver diyorum 🤣😂. Ve evet benden istese artık vermiycem günahımı bile 🙄🤣
abasiyanik aredhel ben hiç biriktiremiyorum ya biriktirdiğimi söylüyorum o hafta pazar parası oluyor 😂
ikiprensesannes aredhel tabi işin zevki bu yoksa para vermediği için yada çok büyük mevlalarda yapmıyorum 😂 yorumlarda sanki hırsızlık yapılıyor gibi konu fazla ciddiye alınmış 😁🤣