aredhel biricik46 benimki de bana asla karışmaz ne aldın ne yaptın diye dünyanın en rahat ve cömert adamı zaten sadece kücük dolandırmalar işte 😁🥰
aredhel perimasali802_ Elmasekeri kız ben de sürekli yapmıyorum arada sırada böyle kücük miktarlarda 😂
perimasali802_ aredhel ben gözünün önünde alıyorum o an tatlı bir kavga çıkıyor 🔥 O yüzden öyle pek beceremiyorum
aredhel piyangobileti aynennnn öyle 😂 Pembevedolar yok o konuda çok şanslıyım ne istesem veriyor alıyor cömert Allah razı olsun benimki sadece huy geriye kalan paraları biriktiriyorum
aredhel elisaa48 aslında altın biriktirmek çok iyi bir şey bence güvence altına alıyosun ne güzel gidecek o parayla yemek yiyecek bitecek zaten para ama bir güvence kötü gün parası koymuşsun kenara helal olsun
elisaa48 piyangobileti Ha yok fark etmiyor arada ediyor ama ben aldım diyorum gene yada aldığımı biliyor soruyor gene yok ben almadım diyorum 😂
ikiprensesannes aredhel tabi işin zevki bu yoksa para vermediği için yada çok büyük mevlalarda yapmıyorum 😂 yorumlarda sanki hırsızlık yapılıyor gibi konu fazla ciddiye alınmış 😁🤣
Elmasekeri perimasali802_ ay sen de mi vicdan yapıyorsun yaa bende acıyorum parası bitince veriyorum elde avuçta ne varsa hayır sanki bana parayı o vermiyormuş gibi 😂😂😂